Laskutusohjelma

Helppokäyttöinen Certum laskutusohjelma on saatavilla palveluna kaikille yrityksille. Ohjelma on helppokäyttöinen ja sopii lähes kaiken kokoisille yrityksille. Laskutusohjelmalla hoidat helposti myyntilaskujen luomisen

"Laskutusohjelman käyttäminen on helpompaa kuin verkkopankissa asioiminen"

Näin teet Certum laskun 

Asiakkaasi saavat laskunsa aina heidän valitsemallaan toimitustavalla lähetettynä. Hoidamme laskun lähetyksen alusta loppuun asti – myös paperilaskujen osalta. Valitsemalla Certumin laskutusohjelman, yrityksenne ei tarvitse huolehtia laskujen lähetyksestä tai maksuvalvonnasta.

Certumin laskutusohjelman saat nykyaikaisesti pilvipalveluna ja se on nopea sekä helppo ottaa käyttöön. 

Jotain spesifiä mielessä?
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Asiantuntijamme odottavat yhteydenottoasi ja tekevät työtä, jotta sinun yrityksesi voisi tulevaisuudessa paremmin. Olemme täällä yrittäjiä varten ja valmiina auttamaan sinua kaikissa laskutukseen liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
Tyytyväisyystakuu!

Tyytyväisyystakuu!

Älä mieti enää! Ota palvelu käyttöön ja koe arjen helppous - palvelun voi päättää milloin tahansa jos et ole tyytyväinen.

Varaa ilmainen konsultointi

Kokemuksia laskutuksen elinkaaripalveluista

Wasasafe
Palo- ja työturvallisuusratkaisuja tarjoava Wasasafe käyttää Certumin laskutuspalvelua ja tarvittaessa myös laskurahoitusta. Vuonna 1992 perustettu yritys työllistää seitsemän henkilöä. Ammattimaisesti hoidettu laskutus pitää rahan kierrossa ja Wasasafen kassan kunnossa.   Wasasafe on käyttänyt Certumin palveluita puolitoista vuotta. Certumin laskutuspalvelu on liitetty osaksi Wasasafen omaa laskutusjärjestelmää.

Lue lisää aiheesta

Kesäloma yrittäjälle
Kesäkuu on pian täällä ja odotetut lomat voivat vihdoin alkaa. Koronan ja muuttuvan maailmantilanteen vuoksi, monet yrittäjät ovat joutuneet tekemään vieläkin isommin töitä, kuin koskaan aiemmin. Kesäloma olisi siis enemmän kuin tervetullut – yrittäjä on kuitenkin aina yrittäjä, onko loman pitäminen mahdollista? Vastaus on kyllä.