Laskutusohjelma

Helppokäyttöinen Certum laskutusohjelma on saatavilla palveluna kaikille yrityksille. Ohjelma on helppokäyttöinen ja sopii lähes kaiken kokoisille yrityksille. Laskutusohjelmalla hoidat helposti myyntilaskujen luomisen

"Laskutusohjelman käyttäminen on helpompaa kuin verkkopankissa asioiminen"

Näin teet Certum laskun 

Asiakkaasi saavat laskunsa aina heidän valitsemallaan toimitustavalla lähetettynä. Hoidamme laskun lähetyksen alusta loppuun asti – myös paperilaskujen osalta. Valitsemalla Certumin laskutusohjelman, yrityksenne ei tarvitse huolehtia laskujen lähetyksestä tai maksuvalvonnasta.

Certumin laskutusohjelman saat nykyaikaisesti pilvipalveluna ja se on nopea sekä helppo ottaa käyttöön. 

Kiinnostuitko laskutus­ohjelmasta?
Ota yhteyttä niin jutellaan!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jotain spesifiä mielessä?
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Asiantuntijamme odottavat yhteydenottoasi ja tekevät työtä, jotta sinun yrityksesi voisi tulevaisuudessa paremmin. Olemme täällä yrittäjiä varten ja valmiina auttamaan sinua kaikissa laskutukseen liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
Tyytyväisyystakuu!

Tyytyväisyystakuu!

Älä mieti enää! Ota palvelu käyttöön ja koe arjen helppous - palvelun voi päättää milloin tahansa jos et ole tyytyväinen.

Varaa ilmainen konsultointi

Kokemuksia laskutuksen elinkaaripalveluista

Heinolalainen LVI Lämpöpaja suunnittelee ja asentaa energiatehokkaita lämmitysjärjestelmiä kaikenkokoisiin kiinteistöihin. Yritys on kasvanut viime vuosina kovaa vauhtia, mutta koronapandemia rokotti LVI Lämpöpajan kassaa tavalla, joka uhkasi toiminnan tulevaisuutta. Taloushuoliinsa LVI Lämpöpaja sai apua Certumilta.   ”Koronakurjuuden keskellä viime talvena yrityksemme talousasiat alkoivat olla ihan solmussa.

Lue lisää aiheesta

Sortter x Certum
Rahoitustuotteiden vertailupalvelu Sortter sekä yritysrahoituspalvelu Certum ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Certum on mukana Sortterin laskurahoitusvertailussa. Jatkossa yritysasiakkaat voivat kilpailuttaa Sortterin palvelussa yrityslainojen lisäksi myös myyntisaatavien rahoittamista tarjoavat rahoitusyhtiöt. Yhteistyön myötä yritykset voivat nyt saada Certumin laskurahoitustarjouksen osana Sortterin laskurahoitusvertailua. Laskurahoituspalvelut kilpailuttaessaan yritys voi arvioida palveluiden
Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?