Certum Limiitti

Nopea ja tehokas tapa parantaa yrityksen maksukykyä

 

nopeusmittari

 

Tutustu tuotteeseen:

Certum Limiitti on uusi, älykäs tapa käyttää laskurahoitusta kaikenkokoisten yritysten tilapäisiin rahoitustarpeisiin.

pyora

Rahoituskulut alkaen 0,97%!

Huolehdi yrityksesi maksukyvystä varmistamalla, että käytössäsi on aidosti joustavat rahoituskeinot. Certum Limiitti on käytössäsi juuri silloin, kun sitä tarvitset.

Käyttöpääoman todellista merkitystä yritykselle ei usein ymmärretä ja siksi siihen ei suhtauduta riittävällä vakavuudella. Certum Limiitti sopiikin erityisen hyvin kasvaville sekä sellaisilla toimialoilla toimiville yrityksille, joilla on iso käyttöpääomatarve tai joiden laskuissa joudutaan käyttämään hyvin pitkiä maksuehtoja. Myös sesonkivaihtelun negatiivista vaikutusta käyttöpääomaan voi tehokkaasti hallita rahoittamalla tarvittavan määrän laskuja.

Certum Limiittiä on mahdollista hyödyntää myös myynnin edistämiseen paremmin maksuehdoin sekä kannattavin lisäprojektein, samalla hoitaen omat ostolaskunsa ilman viivästysseuraamuksia. Rahoituspalveluun on mahdollista liittää ammattimainen reskontran hoito sekä perintä.

Käytät palvelua juuri sen verran kuin sitä tarvitset. Sinä päätät.

Haluatko kuulla lisää
Certum Limiitistä?

Nuoli alas
jätä yhteydenottopyyntö

Oletko jo asiakkaamme?

Nuoli alas
näin otat
limiitin käyttöösi!

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää Certum Limiitistä!

Voit keskustella asiantuntijamme kanssa tarkemmin yrityksesi rahoitustarpeista ja siitä, mikä rahoitustapa sopii tilanteeseesi parhaiten.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Näin otat Limiitin käyttöösi!


1. Jätä meille yhteystietosi - me otamme yhteyttä

Otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä annettuasi yhteystietosi. Tapaaminen kanssamme kestää ainoastaan 15–30 minuuttia ja sen voi tehdä joko puhelimella tai videotapaamisena. Ottaessamme yhteyttä varmistamme, että palvelun sisältö vastaa yrityksesi rahoitustarpeita – saat mitä tilaat.


2. Tee palvelusopimus

Tapaamisen jälkeen rahoitustiimimme tekee luottopäätöksen Limiitin suuruudesta. Ehdotamme, minkä kokoisella Limiitillä voimme aloittaa yhteistyön – jo kolmen kuukauden päästä sopimuksen tekemisestä Limiittiä on mahdollisuus myös korottaa. Voit aloittaa rahoittamisen heti, kun sopimuksen ehdot on hyväksytty. Jos sinulla ei ole tunnuksia laskutuspalveluumme, voimme avata ne jo ennen sopimuksen allekirjoittamista ja voit aloittaa laskuttamisen.


3. Käytä Limiittiäsi!

Limiitin käyttö on helppoa ja nopeaa; parhaimmillaan rahoitus on käytössäsi vielä samana päivänä. Kun sopimus on allekirjoitettu sähköisesti, voit aloittaa rahoituspyyntöjen tekemisen välittömästi!

Tutustu talouden muutosvoimaan

lue lisää Certumista

tutustu rahoituspalveluihimme

Sivuston suunnittelu ja toteutus: Bermuda