mukautuvat ohjelmistot

Yhteispeliä, ei vain omia ohjelmistoja. API rajapinnat ja automaation vahva hyödyntäminen.

laadukkaat kumppanit

Käytössä nykyaikaiset ja tehokkaat järjestelmät kuten Fennoa, Netvisor, Tilivelho ja Procountor.

olemme kokonaisratkaisu

Helppoutta, säästöä ja tehokkuutta lisää kokonaisratkaisulla.

Sellainen ratkaisu kuin sinulle sopii

Vanha sanonta sanoo: ”Jos ainoa työkalu on vasara, kaikki ongelmat näyttävät nauloilta”. Yhden ja saman ohjelmistotuotteen armoilla oleva tilitoimisto yrittää helposti pakottaa asiakkaansakin yhden koon ratkaisuihin. Emme pakota sinua yhteen muottiin. Oma ohjelmisto-osaamisemme antaa sinulle vapauden valita työkalut, joita olet tottunut käyttämään ja jotka ovat sinulle sopivia – me otamme ne sitten osaksi ratkaisua ja kokonaisuutta.


Oikean kokoinen ratkaisu

Monet taloushallinnon ohjelmistot on suunniteltu lähinnä suurten yritysten tarpeisiin, jolloin ominaisuuksia voi olla pienelle yrittäjälle liiankin kanssa. Certumin avulla oikeat työkalut oikeisiin hommiin ja näiden käyttöön sopivasti apua. Sitten voit keskittyä enemmän ja paremmin oman liiketoimintasi kannalta oleelliseen tekemiseen. Voit valita sopivat palvelut käyttöösi – me pidämme huolen siitä, että kokonaisuus toimii sujuvasti.


Kokonaisuuden hallintaa

Taloushallinnon järjestelmiä pitää tarkastella kokonaisuuksina, systeemeinä. Ihmiset, prosessit, työkalut, automaatio ja keinoäly yhtenä kokonaisuutena. Kun tavoite on tiedossa, huomioidaan mittakaava-asiat ja sovelletaan maalaisjärkeä, emme tuhlaa kenenkään rahaa tai aikaa. Siksi kokonaisuuden hallinta on tärkeää ja kaikella tekemisellä pitää olla joku tarkoitus.


Ekosysteemiajattelua

Certum on uniikki kokonaisuus. Tuomalla saman katon alle monia perinteisesti erillään olevia palveluita ja yhteistyökumppaneita, mahdollistamme aivan uudenlaisen tavan toimia. Certumin valitseminen ei ole pelkän ohjelmiston tai yhden palvelun, vaan ekosysteemin valinta. Asiakkaanamme tuomme sinulle koko ekosysteemin käyttöösi, mikä tarkoittaa jatkuvasti kehittyvää palvelukattausta asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme asiakkaiden hyödyksi.

Parhaat kumppanit taloushallinnon järjestelmiin

Parhaat järjestelmäkumppanit

Certumin kumppaneina on johtavia ja innovatiivisia toimijoita kuten Fennoa, Tilivelho, Netvisor, Procountor, Apix, Webauto, Netbox, Salaxy, ja CABAS.

Ota yhteyttä taloushallinnon järjestelmien tiimoilta

Avaa uusia ovia

Sopivat järjestelmät, yhteensopiva tekniikka sekä työkalut ja automaatiot, poistaa ylimääräistä rutiinityötä – mutta se voi myös avata uusia yhteistyön ja liiketoiminnan mahdollisuuksia. Ota yhteyttä, niin katsotaan miten teknologian ja talousosaamisen liitto voi hyödyttää yritystäsi!

ota yhteyttä

Sivuston suunnittelu ja toteutus: Bermuda