mukautuvat ohjelmistot

Yhteispeliä, ei vain omia työkaluja. API rajapinnat ja automaation vahva hyödyntäminen.

laadukkaat kumppanit

Käytössä nykyaikaiset ja tehokkaat järjestelmät kuten Netvisor, Tilivelho, Fennoa ja Procountor.

enemmän kuin kirjanpitoa

Tarkastelemme järjestelmiä liiketoimintaasi tukevina kokonaisuuksina, emme vain omasta vinkkelistä.

Sellainen järjestelmä kuin sinulle sopii

Vanha sanonta sanoo: ”Jos ainoa työkalu on vasara, kaikki ongelmat näyttävät nauloilta”. Yhden ja saman ohjelmistotuotteen armoilla oleva tilitoimisto yrittää helposti pakottaa asiakkaansakin yhden koon ratkaisuihin. Certumilla näemme asian toisin. Oma ohjelmisto-osaamisemme antaa sinulle vapauden pitää ne työkalut, joita olet tottunut käyttämään ja jotka ovat sinulle sopivia – me tuomme oma työkalumme sitten osaksi tätä kokonaisuutta.


Oikean kokoinen ratkaisu

Monet taloushallinnon ohjelmistot on suunniteltu suurten yritysten tarpeisiin, jolloin ominaisuuksia voi olla PK-yrittäjälle liiankin kanssa. Certumin omat työkalut auttavat juurikin tässä, oikeat työkalut oikeisiin hommiin ja sopivasti apua. Sitten voit keskittyä enemmän ja paremmin oman liiketoimintasi kannalta oleelliseen tekemiseen. Voit poimia sopivat työkalut ja palvelut käyttöösi – me pidämme huolen siitä, että kokonaisuus toimii sujuvasti.


Kokonaisuuden hallintaa

Mielestämme taloushallinnon järjestelmiä pitää tarkastella kokonaisuuksina, systeemeinä. Sen mukaan prosesseissa voi olla ihmisiä, koneita ja keinoälyä mukana. Pitää myös pystyä erottamaan oleellinen merkityksettömästä, eli aina kaikella ei ole samanlaista vaikutusta lopputulokseen. Siksi kokonaisuuden hallinta on tärkeää ja kaikella pitää olla joku tarkoitus. Yrityksillä on myös elinkaari kuten meillä ihmisillä. Yrityksen koko ja tämä elinkaaren vaihe vaikuttaa suuresti siihen, mitä työkaluilta, prosesseilta ja järjestelmiltä vaaditaan. Aivan turha ja ylimääräinen haaste syntyy, jos pitää aina vaihtaa myös palveluntarjoajaa silloin kun vaihtaa työkalua tai järjestelmiä osana kehitystä.


Ekosysteemiajattelua

Tuomalla saman katon alle monia perinteisesti erillään olevia palveluita ja yhdistämällä tämä omaan järjestelmäkehitykseen, Certumin valitseminen ei ole pelkän ohjelmiston, vaan ekosysteemin valinta. Asiakkaanamme tuomme sinulle koko ekosysteemin käyttöösi, mikä avaa uusia kumppanuus- ja verkostoitumismahdollisuuksia, elinkaariajattelun sekä jatkuvasti kehittyvän palvelukattauksen.

Parhaat kumppanit taloushallinnon järjestelmiin

Parhaat järjestelmäkumppanit

Certumin ohjelmistokumppaneina on johtavia ja innovatiivisia toimijoita kuten Netvisor, Procountor, Isolta, Apix, Webauto, Adminet, CABAS ja Resurs Bank.

Ota yhteyttä taloushallinnon järjestelmien tiimoilta

Avaa uusia ovia

Järjestelmien yhteen sovittaminen ja yhteensopiva tekniikan ekosysteemi poistaa ylimääräistä rutiinityötä – mutta se voi myös avata aivan uusia yhteistyön ja liiketoiminnan mahdollisuuksia. Ota yhteyttä, niin katsotaan miten teknologian ja talousosaamisen liitto voi hyödyttää yritystäsi!

ota yhteyttä

Sivuston suunnittelu ja toteutus: Bermuda