Sparraava hallituskumppani ja luotettava tilitoimisto saman katon alta

 

Studio Vamos on turkulainen suunnittelu- ja muotoilutoimisto, joka etsi pitkään uutta tilitoimistoa, ennen kuin kohtasi Certumin. Tilitoimistopalvelujen lisäksi Studio Vamos hyödyntää myös Certumin hallituskumppanuuspalvelua.

Käytännössä tarjoamamme hallituskumppanuus tarkoittaa sitä, että Certumin talousneuvontapalvelujen johtava asiantuntija Topi Partanen istuu viikoittain Studio Vamoksen yrittäjien kanssa alas ja tarjoaa konkreettista apua yrityksen johtamisessa. Tapaamisissa käydään läpi muun muassa kannattavuutta, myyntilukuja ja tavoitteita sekä mietitään, mihin kannattaisi keskittyä ja mikä olisi järkevä liiketoimintatapa.

 

 

Erika Pasi 72
Studio Vamoksen Pasi Kuja-Kanto & Erika Sjö / Kuva Jenni Virta

 

”Me olemme kahden hengen yritys, jonka osaaminen on muotoilussa, ei taloudessa. Topilla on niin vahva näkemys ja historia, että luotan häneen kuin kallioon. Olen jo pitkään kaivannut avukseni ulkopuolista, joka sparraa ja jakaa taakkojamme. Nykyään Topi on jo kuin yksi meistä, Erika Sjö, toinen Studio Vamoksen yrittäjistä kertoo.”


Kirjanpitäjä puhuu niin, että asiakas ymmärtää

Studio Vamos etsi uutta tilitoimistoa pitkään. Monipuoliset palvelut olivat yksi syy valita Certum – kun kaiken tarvittavan saa saman katon alta, säästyy aikaa.

”Certum erottuu muista tilitoimistoista reippaudellaan. Myös henkilökohtainen palvelu on meille erittäin tärkeää. Kirjanpitoamme ei hoida joku tuntematon, vaan me tunnemme kirjanpitäjämme henkilökohtaisesti”, Sjö sanoo.

Sjö arvostaa myös sitä, että Certumilla kysymyksiin vastataan nopeasti ja selkeästi. Me nimittäin uskomme, että jos asiakas ei tiedä jotain, kirjanpitäjän tehtävä on selittää asia ymmärrettävästi ja juurta jaksaen – ja kertoa, mitä ammattitermien taakse kätkeytyy.

 

”Certumilla kirjanpito hoidetaan äärettömän tarkasti, ja he tuntevat meidän liiketoimintamme. Ensimmäistä kertaa minulla on sellainen olo, että tiedän asioiden olevan hoidossa, eikä minun tarvitse soitella perään ja varmistella. Ei ole liioittelua sanoa, että tilitoimisto on yrittäjän tärkein kumppani, sillä sitä se todella on”, Sjö sanoo.

Sjö luottaa vakaasti siihen, että huolellisen kirjanpidon ja hallituskumppanuuden myötä Studio Vamoksen kannattavuus paranee entisestään. Toiminnalle on asetettu selkeät tavoitteet, ja yrittäjät tietävät, mitä ja miten täytyy tehdä, jotta tulos on toivottu.

”Enää ei tule yllätyksiä kirjanpidon suhteen. Tilitoimiston vaihtaminen on ollut meille paras päätös pitkään aikaan”, Sjö tiivistää.

 

Vamos logo 3

Sivuston suunnittelu ja toteutus: Bermuda