JAA

Älä jätä projekteja väliin heikon rahoitustilanteen takia

Rakennusala on aina ollut dynaaminen ja haastava toimiala, joka vaatii jatkuvaa sopeutumista ja resurssien hallintaa. Yritykset ja yrittäjät tällä alalla kohtaavat usein rahoitusongelmia, jotka voivat vaikeuttaa liiketoiminnan sujuvaa pyörittämistä. Yksi tehokas työkalu, joka voi auttaa rakennusalan toimijoita selviytymään haasteistaan, on laskurahoitus. Mutta mitä tapahtuu, jos jätämme tämän mahdollisuuden käyttämättä?

Kuvitellaan tilanne, jossa olet rakennusalan yrittäjä, ja tilauskanta on täynnä houkuttelevia projekteja, mutta samalla yritykselläsi on useita avoimia laskuja ja vähän käteistä kassassa. Rakennusprojektit vaativat kuitenkin materiaaleja, työvoimaa ja laitteita, ja niiden on edettävä suunnitellusti. Ilman riittävää rahoitusta voit joutua jättämään potentiaalisesti tuottoisat projektit väliin, ja tämä saattaa johtaa menetettyihin mahdollisuuksiin sekä maineen heikkenemiseen.

Tässä tulee laskurahoituksen pelastava rooli. Laskurahoitus on rahoitusmuoto, joka antaa sinulle mahdollisuuden saada nopeasti tarvittavaa pääomaa avaamalla laskusi ennen niiden erääntymistä. Tämä tarkoittaa, että voit saada varoja käyttöösi välittömästi sen sijaan, että odottaisit viikkoja tai jopa kuukausia asiakkaiden maksuja. Laskurahoituksen avulla voit suunnitella ja käynnistää uudet projektit ilman tarvetta odottaa maksujen saapumista.

Laskurahoituksen käyttäminen rakennusalalla tarjoaa useita etuja, kuten:

  • Parempi likviditeetti: Laskurahoituksen avulla saat käteistä nopeasti, mikä auttaa sinua maksamaan palkat, hankkimaan tarvittavat materiaalit ja pitämään projektisi liikkeellä.
  • Mahdollisuus kasvuun: Voit hyödyntää uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja laajentua uusille markkinoille ilman taloudellisia rajoituksia.
  • Parempi resurssien hallinta: Voit keskittyä ydinosaamiseesi, kun laskurahoitus auttaa hallitsemaan kassavirtaasi ja laskutusta.
  • Asiakassuhteiden säilyttäminen: Laskurahoituksen avulla voit olla joustava asiakkaiden suhteen ja tarjota heille luotettavaa palvelua, mikä voi vahvistaa pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Kun otetaan huomioon rakennusalan vaihtelevuus ja vaatimukset, laskurahoitus voi olla juuri se ratkaisu, joka auttaa sinua menestymään. Älä jätä tärkeitä projekteja väliin rahoitusongelmien vuoksi. Käytä laskurahoitusta ja pidä liiketoimintasi liikkeessä, jotta voit saavuttaa kasvua ja menestystä rakennusalalla.

Meidät tavoitat  010 5678 810 / myynti@certum.fi  jos haluat keskustella oman rahoituksen mahdollisuuksista oman yrityksesi kohdalla – ota yhteyttä.

JAA

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsitelle soittopyyntöjä.
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?