Keitä olemme?

Certumin tarina

Yrittäjiltä yrittäjille

Yrittäjän aika on kallisarvoista eli on olennaista, että yrittäjä saa keskittyä liiketoimintansa pyörittämiseen. Certum on perustettu juuri tästä syystä - yrittäjien tueksi ja neuvonantajaksi

”Haluamme palvella tavallisia yrityksiä. Tuomme heille helpotusta kassavirran hallintaan ja kerromme selkokielellä, miten yrityksen talous voi tänään”

Certumin tarina

Yrittäjän tukena

Certum aloitti toimintansa vuonna 2013, kun yrityksen perustajat tekivät huomion siitä, ettei monikaan yrittäjä tiennyt yrityksensä taloudellista tilannetta. Tietyt taloushallinnon perusasiat olivat hankalia, esimerkiksi kassavirtaennusteen tekeminen tulevalle vuodelle. Usein kassa oli myös miinuksen puolella. Haluamme palvella tavallisia yrityksiä, tuoda heille helpotusta kassavirran hallintaan sekä selkokielisesti kertoa, miten yrityksen talous voi tänään.

Itsenäinen ja kotimainen

Olemme itsenäinen ja täysin kotimainen yritys sekä kumppani ja mahdollistaja asiakkaillemme. Meillä on omat ohjelmistot, joita on kehitetty yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Tätä varten meiltä löytyy koulutetut asiantuntijat, joista olemme ylpeitä. Kaikkea tekemistämme ohjaa asiakaskeskeinen ja yrittäjämäinen yhdessä tekemisen kulttuuri.

Certum on kanssasi

Olemme omakohtaisesti kulkeneet läpi kasvukipujen, mikä auttaa pitämään meidät nöyrinä, mutta samalla mahdollistaa arvokkaan, rehellisen ja kokemusperäisen tuen kumppaneillemme. Palveluvalikoimamme koostuu vain asiakkaalle hyödyllisistä ja toisiaan tukevista palveluista, muodostaen kattavan kokonaisuuden. 

Yhdessä parempia

Picture of Ari Rintamäki, Wasasafe Oy

Ari Rintamäki, Wasasafe Oy

Certumin laskurahoituspalvelussa voin itse valita, mitkä laskut haluan rahoittaa. Laskurahoituksen hakeminen sujuu helposti – se on helpompaa kuin nettipankissa käynti

"Olemme jatkuvasti kiinnostuneita erilaisista kumppanuuksista ja yhteistyömalleista niin rahoituksen kuin muidenkin talouden mahdollistajien osalta"

Certum kumppanina

Me Certumilla uskomme verkostoitumiseen ja yhteistyön voimaan. Tarkastelemme asiakkaidemme liiketoimintaa aina kokonaisuutena. Puhummekin Certumin ekosysteemistä, jonka puitteissa monenlainen yhteistyö ja kumppanuus on helpompi toteuttaa myös järjestelmien osalta.

Jos sinulla heräsi kiinnostus yhteistyöstä kanssamme, ota yhteyttä! 

 

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsittele soittopyyntöjä. (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?