Certum ohjelmistot

Tee yrittämisestä itsellesi helpompaa ja valitse vaivaton laskutus, rahoitus tai kirjanpito – ohjelmisto jokaisen yrittäjän tarpeisiin.

Alkaen 29.90 €/kk 

Myynti- ja ostolaskut, rahoitus, kuitit ja kirjanpito

Tee yrityksesi arjesta tehokasta helppokäyttöisillä Certum ohjelmistoilla. Hoida helposti laskutuksen rutiinit, laskujen rahoituksen ja ostolaskujen maksamisen, sekä kuittien käsittelyn. Kirjanpidon voit laatia kokonaan itsepalveluna tai osittain yhteistyössä kirjanpitäjäsi kanssa. 

Nainen istuu

Minkä ohjelma sopii minulle?

Voit itse valita itsellesi sopivat ohjelmistot ja palvelun laajuuden. Vaihtoehtoja on kolme:

Omat ohjelmistomme & integraatiot

Sähköinen kirjanpito

Yhteistyössä Tilivelhon kanssa kehitetty ainutlaatuinen kirjausavustin, jolla voit tehdä kaikki tai ison osan kirjauksista itse. Kirjanpito syntyy samalla kuin tarkistat tiliotteelta, mistä sinulle on tullut rahaa ja minne sitä on mennyt.

Voit aina halutessasi antaa kirjanpitäjän tehdä kaikki hankalat kirjaukset tai pyytää tukea – olemme apuna ja neuvomme tarvittaessa.

Suosittelemme, että tilinpäätös teetetään aina ammattilaisten tekemänä.

Certum 247 (Rahoitus & maksunvalvonta)

Certum 365 (Laskutusohjelma)

Certum 365+ (Laskutusohjelma & kirjanpito)

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous ohjelmistoista!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ohjelmistot, jotka ovat yhdistettynä Certumin teknologiaan:

Kokemuksia taloushallinnasta

Olen ollut Certum Oy:n asiakas kohta kahden vuoden ajan. Certumin ohjelmistossa onnistuvat kätevästi sekä kirjanpito, laskutus että laskujen rahoitus. Toimimme yrityksien apuna markkinoinnissa ja viestinnässä, ja toimimme ketterästi verkostona pienempien yrittäjien voimin. Certumin tarjoama laskurahoitus auttaa meitä pitämään kassavirran toimivampana, kun laskuviiveet isojen organisaatioiden kanssa...

Lue lisää aiheesta

Kun harkitset auton ostamista liiketoimintaasi varten, yksi keskeinen kysymys on, tuleeko auto rekisteröidä omiin vai yrityksen nimiin. Päätöksen tekeminen voi vaikuttaa sekä henkilökohtaiseen talouteesi että yrityksesi verotukseen, joten on tärkeää ymmärtää eri vaihtoehdot ennen päätöksen tekemistä. Auto omiin nimiin? Jos päätät hankkia auton omiin nimiisi,...

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsittele soittopyyntöjä. (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?