Certumin omat ohjelmistot

Tee yrittämisestä itsellesi helpompaa ja valitse vaivaton laskutus., rahoitus ja kirjanpito – ohjelmistot jokaisen yrittäjän tarpeisiin.

Alkaen 29.90 €/kk 

Myynti- ja ostolaskut, rahoitus, kuitit ja kirjanpito

Tee yrityksesi arjesta tehokasta helppokäyttöisillä Certum ohjelmistoilla. Hoida helposti laskutuksen rutiinit, laskujen rahoituksen ja ostolaskujen maksamisen, sekä kuittien käsittelyn. Kirjanpidon voit laatia kokonaan itsepalveluna tai osittain yhteistyössä kirjanpitäjäsi kanssa. 

Nainen istuu

Minkä ohjelma sopii minulle?

Voit itse valita itsellesi sopivat ohjelmistot ja palvelun laajuuden. Vaihtoehtoja on kolme:

Omat ohjelmistomme & integraatiot

Sähköinen kirjanpito

Yhteistyössä Tilivelhon kanssa kehitetty ainutlaatuinen kirjausavustin, jolla voit tehdä kaikki tai ison osan kirjauksista itse. Kirjanpito syntyy samalla kuin tarkistat tiliotteelta, mistä sinulle on tullut rahaa ja minne sitä on mennyt.

Voit aina halutessasi antaa kirjanpitäjän tehdä kaikki hankalat kirjaukset tai pyytää tukea – olemme apuna ja neuvomme tarvittaessa.

Suosittelemme, että tilinpäätös teetetään aina ammattilaisten tekemänä.

Certum 247 (Rahoitus & maksunvalvonta)

Certum 365 (Laskutusohjelma)

Certum 365+ (Laskutusohjelma & kirjanpito)

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous ohjelmistoista!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ohjelmistot, jotka ovat yhdistettynä Certumin teknologiaan:

Kokemuksia taloushallinnasta

Certum perintä
Tilitoimisto FaktaCount tarjoaa asiakkailleen taloushallintoa, neuvontapalveluita sekä liiketoiminnan ohjelmistoratkaisuja ympäri Suomen. Yritys tunnetaan hyvästä ja miellyttävästä asiakaspalvelustaan, mikä olikin syy miksi FaktaCountista tuli Certumin perintä– ja rahoitusasiakas.   Kun FaktaCountin toimitusjohtaja Tomi Lerto sai puhelun Certumilta pari vuotta sitten hän ei ollut aktiivisesti etsinyt uutta...

Lue lisää aiheesta

Certum joustava rahoitus
Laskurahoitus on nopeasti yleistyvä käyttöpääomarahoituksen muoto, ja siitä käytetään useita nimityksiä. Jos olet törmännyt esimerkiksi käsitteisiin laskujen myyminen, laskujen ostaminen, laskujen rahoittaminen tai factoring – on kyse ollut nimenomaan laskurahoituksesta. Rahoitusmuotoa voidaan toteuttaa monella tavalla. Silti perusajatus säilyy aina samana. Rahoittajalta otetaan lyhytaikaista lainaa omia...
Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?