Neuvontapalvelut

”Monet ihmiset puhuvat vuosikausia muutoksen tekemisestä, koska heiltä puuttuu selkeä tavoite. Ilman tavoitetta muutos jää aina pelkän aikomuksen tasolle.”

Certumin neuvontapalvelu on ennaltaehkäisevää ja yritystoimintaa tukevaa palvelua

Neuvonta- ja lakipalvelumme ovat ennaltaehkäiseviä palveluita yrittäjille. Laki- ja talousasiantuntijamme auttavat yrittäjiä erilaisissa muutostilanteissa, kuten yritys- ja rahoitusjärjestelyissä sekä liiketoiminnan kehittämisessä. 

Tarjoamme strategian mukaista tekemistä sekä suunnitelmallista seurantaa, jolla luodaan yrityksellesi lisäarvoa. Asiantuntijamme ovat käytettävissänne jopa hallitusmaiseen työskentelyyn ja auttavat sinua monimutkaisissa yritys- ja rahoitusjärjestelyissä, sekä liiketoimintasi suunnittelussa. Neuvontapalvelumme on koettu todella arvokkaaksi palveluksi, etenkin laskutuspalvelumme yhteydessä. Laki- ja talousasiantuntijamme auttavat yrittäjiä erilaisissa muutostilanteissa, kuten yritys- ja rahoitusjärjestelyissä, sekä liiketoiminnan kehittämisessä.

Certumin lakipalvelut ovat ennaltaehkäisevää ja yritystoimintaa tukevaa palvelua. Autamme yrittäjiä usein erilaisissa muutostilanteissa, kuten yrityskaupoissa ja yritysjärjestelyissä. Avustamme kokouksissa ja tärkeissä palavereissa, sekä tietysti yrittäjän omissa henkilökohtaisissa asioissa.

Lakipalvelumme on helposti lähestyttävää ja yrittäjälähtöistä. Tarjoamme kattavasti yritysten lakipalvelut, toimien nopeasti ja kustannustehokkaasti. Asiakkaamme saavat käyttöönsä ainutlaatuisen Lakipakki palvelun, joka tarjoaa Suomen kattavinta lakiturvaa kaikille yrittäjille. Monipuolinen neuvonta ja sopimusten tarvekartoitus sekä laadukkaat sopimukset tuovat mielenrauhan yrittäjälle.

Haluatko jutella yrityksesi lakiasioista? Ota yhteyttä niin jutellaan!

Author picture

Asiantuntijamme odottavat yhteydenottoasi ja tekevät työtä, jotta sinun yrityksesi voisi tulevaisuudessa paremmin. 

laki@certum.fi
010 5678 808

Yrittäjien suosimat lakipalvelumme:

Liikkeenjohdon konsultointi

Yritys­järjestelyt

Rahoitus­järjestelyt

Veropalvelut

Lakipalvelut

Kiinnostuitko neuvontapalveluista?
Ota yhteyttä niin jutellaan!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Neuvontaan liittyvää asiaa?
Ota yhteyttä niin jutellaan!

Author picture

Asiantuntijamme odottavat yhteydenottoasi ja tekevät työtä, jotta sinun yrityksesi voisi tulevaisuudessa paremmin. 

myynti@certum.fi
010 5678 810

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kokemuksia neuvontapalveluista

Heinolalainen LVI Lämpöpaja suunnittelee ja asentaa energiatehokkaita lämmitysjärjestelmiä kaikenkokoisiin kiinteistöihin. Yritys on kasvanut viime vuosina kovaa vauhtia, mutta koronapandemia rokotti LVI Lämpöpajan kassaa tavalla, joka uhkasi toiminnan tulevaisuutta. Taloushuoliinsa LVI Lämpöpaja sai apua Certumilta.   ”Koronakurjuuden keskellä viime talvena yrityksemme talousasiat alkoivat olla ihan solmussa....

Lue lisää aiheesta

Taloushallinto on yrityksen menestyksen kannalta keskeinen osa-alue, johon kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti syksyllä. Syksy on usein taloushallinnon kiireisintä aikaa, sillä silloin on tehtävä tilinpäätös, verotus ja budjetointi seuraavalle vuodelle. Näiden tehtävien hoitaminen vaatii suunnittelua, tarkkuutta ja asiantuntemusta. Kerromme seuraavaksi, mitä yritystoimintaa helpottavia valintoja yrityksen olisi...
Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?