"Monet ihmiset puhuvat vuosikausia muutoksen tekemisestä, koska heiltä puuttuu selkeä tavoite. Ilman tavoitetta muutos jää aina pelkän aikomuksen tasolle."

Neuvontapalvelut

Yrittäjiä varten

Certumin neuvontapalvelu on ennaltaehkäisevää ja yritystoimintaa tukevaa palvelua

Neuvonta- ja lakipalvelumme ovat ennaltaehkäiseviä palveluita yrittäjille. Laki- ja talousasiantuntijamme auttavat yrittäjiä erilaisissa muutostilanteissa, kuten yritys- ja rahoitusjärjestelyissä sekä liiketoiminnan kehittämisessä. 

Tarjoamme strategian mukaista tekemistä sekä suunnitelmallista seurantaa, jolla luodaan yrityksellesi lisäarvoa. Asiantuntijamme ovat käytettävissänne jopa hallitusmaiseen työskentelyyn ja auttavat sinua monimutkaisissa yritys- ja rahoitusjärjestelyissä, sekä liiketoimintasi suunnittelussa. Neuvontapalvelumme on koettu todella arvokkaaksi palveluksi, etenkin laskutuspalvelumme yhteydessä. Laki- ja talousasiantuntijamme auttavat yrittäjiä erilaisissa muutostilanteissa, kuten yritys- ja rahoitusjärjestelyissä, sekä liiketoiminnan kehittämisessä.

Certumin lakipalvelut ovat ennaltaehkäisevää ja yritystoimintaa tukevaa palvelua. Autamme yrittäjiä usein erilaisissa muutostilanteissa, kuten yrityskaupoissa ja yritysjärjestelyissä. Avustamme kokouksissa ja tärkeissä palavereissa, sekä tietysti yrittäjän omissa henkilökohtaisissa asioissa.

Lakipalvelumme on helposti lähestyttävää ja yrittäjälähtöistä. Tarjoamme kattavasti yritysten lakipalvelut, toimien nopeasti ja kustannustehokkaasti. Asiakkaamme saavat käyttöönsä ainutlaatuisen Lakipakki palvelun, joka tarjoaa Suomen kattavinta lakiturvaa kaikille yrittäjille. Monipuolinen neuvonta ja sopimusten tarvekartoitus sekä laadukkaat sopimukset tuovat mielenrauhan yrittäjälle.

Haluatko jutella yrityksesi lakiasioista? Ota yhteyttä niin jutellaan!

Asiantuntijamme odottavat yhteydenottoasi ja tekevät työtä, jotta sinun yrityksesi voisi tulevaisuudessa paremmin. 

laki@certum.fi
010 5678 808

Yrittäjien suosimat lakipalvelumme:

Liikkeenjohdon konsultointi

Yritys­järjestelyt

Rahoitus­järjestelyt

Veropalvelut

Lakipalvelut

Neuvontaan liittyvää asiaa?
Ota yhteyttä niin jutellaan!

Asiantuntijamme odottavat yhteydenottoasi ja tekevät työtä, jotta sinun yrityksesi voisi tulevaisuudessa paremmin. 

talousohjaus@certum.fi
010 567 8807

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kokemuksia neuvontapalveluista

Työmiehet keskustelevat
Perheyritys Wickholm Talotekniikka on erikoistunut talotekniikkaurakoihin ja LVIS-huoltotöihin Etelä-Suomen alueella. Kun yli 60-vuotias Wickholm Talotekniikka tammikuussa 2020 otti yhteyttä Certumiin, kasvuyritys oli tuplannut liikevaihtonsa viimeisen viiden vuoden aikana, mutta kamppaili rahoitushuolien kanssa. Certumin avulla Wickholm Talotekniikka sai käyttöönsä lisää käyttöpääomaa, joka mahdollistaa yrityksen kasvun myös...

Lue lisää aiheesta

CertumLaw
Ennakointi on viisasta ja erityisen tärkeää se on yrittäjälle. Innostunut yrittäjä unohtaa usein huolellisesti laadittujen sopimusten merkityksen. Liian usein lakiasioita ja sopimuksia aletaan miettiä vasta, kun jokin yllättävä asia on jo tapahtunut. Sopimusten tekeminen ja päivittäminen on yrittäjälle yhtä tärkeää kuin vakuutusten ottaminen. Yrittäjän tärkeät...