Neuvontapalvelut

Certumin neuvontapalvelu on ennaltaehkäisevää ja yritystoimintaa tukevaa palvelua. Laki- ja talousasiantuntijamme auttavat yrittäjiä erilaisissa muutostilanteissa, kuten yritys- ja rahoitusjärjestelyissä sekä liiketoiminnan kehittämisessä. 

Liikkeenjohdon konsultointi

Yritys­järjestelyt

Rahoitus­järjestelyt

Veropalvelut

Lakipalvelut

Kehitä liiketoimintaasi

 

Tarjoamme strategian mukaista tekemistä sekä suunnitelmallista seurantaa, jolla luodaan yrityksellesi lisäarvoa. Asiantuntijamme auttavat sinun korvaasi  hankalalta kuulostavilta  yritys- ja rahoitusjärjestelyissä, mutta meille se on perus arkea.  Neuvontapalvelumme on koettu todella arvokkaaksi palveluksi, etenkin laskutuspalvelumme yhteydessä. Laki- ja talousasiantuntijamme auttavat yrittäjiä erilaisissa muutostilanteissa, kuten yritys- ja rahoitusjärjestelyissä, sekä liiketoiminnan kehittämisessä.

Certumin lakipalvelut tarjoaa yrittäjälle ja yrityksille ennaltaehkäisevää ja yritystoimintaa tukevaa palvelua. Autamme yrittäjiä usein erilaisissa muutostilanteissa, kuten yrityskaupoissa ja yritysjärjestelyissä. Lakipalvelumme on helposti lähestyttävää ja yrittäjälähtöistä. Tarjoamme kattavasti yritysten lakipalvelut, toimien nopeasti ja kustannustehokkaasti. Asiakkaamme saavat käyttöönsä ainutlaatuisen Lakipakki palvelun, joka tarjoaa Suomen kattavinta lakiturvaa kaikille yrittäjille. Monipuolinen neuvonta ja sopimusten tarvekartoitus sekä laadukkaat sopimukset tuovat mielenrauhan yrittäjälle.

Neuvonta- ja lakipalvelut yrityksille

Haluatko jutella yrityksesi lakiasioista? Ota yhteyttä niin jutellaan!

Author picture

Asiantuntijamme odottavat yhteydenottoasi ja tekevät työtä, jotta sinun yrityksesi voisi tulevaisuudessa paremmin. 

laki@certum.fi
010 5678 808

Kiinnostuitko neuvontapalveluista?
Ota yhteyttä niin jutellaan!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Neuvontaan liittyvää asiaa?
Ota yhteyttä niin jutellaan!

Author picture

Asiantuntijamme odottavat yhteydenottoasi ja tekevät työtä, jotta sinun yrityksesi voisi tulevaisuudessa paremmin. 

myynti@certum.fi
010 5678 810

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kokemuksia neuvontapalveluista

Heinolalainen LVI Lämpöpaja suunnittelee ja asentaa energiatehokkaita lämmitysjärjestelmiä kaikenkokoisiin kiinteistöihin. Yritys on kasvanut viime vuosina kovaa vauhtia, mutta koronapandemia rokotti LVI Lämpöpajan kassaa tavalla, joka uhkasi toiminnan tulevaisuutta. Taloushuoliinsa LVI Lämpöpaja sai apua Certumilta.   ”Koronakurjuuden keskellä viime talvena yrityksemme talousasiat alkoivat olla ihan solmussa....

Lue lisää aiheesta

Konsernirakenteen muodostaminen, eli holdingyhtiön perustaminen, saattaa tavanomaisen PK-yrittäjän korvaan kuulostaa turhan kaukaiselta ajatukselta. Usein ajatellaan, että toiminta on liian pientä, ja vaikka asia kiinnostaisikin, jätetään se odottamaan niitä kuuluisia parempia päiviä. Totuus kuitenkin on, että konsernirakenteen muodostamisen hyödyt ovat tarjolla myös pienemmän liikevaihdon PK-yrittäjälle, ja...

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsittele soittopyyntöjä. (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?