Pienyrittäjille

Kaikki mitä tarvitset

Hei kevytyrittäjä, pienyrittäjä tai elinkeinoharjoittaja. Täältä löydät sinulle sopivat palvelut yrittäjyyteen

Valitse juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus. Kaikki palvelumme ovat käytettävissäsi

Pienemmän liiketoiminnan joustavat ja monipuoliset yritysratkaisut saat meiltä. Selkeällä opastuksella, hyvillä neuvoilla ja käytännöllisillä työkaluilla voit tehdä itse taloushallinnon rutiinit, kuten kirjanpidon ja oma-aloitteiset ilmoitukset. Meiltä saat käyttöösi helppokäyttöiset sähköiset työkalut myyntilaskujen lähettämiseen verkkolaskuina ja niiden vastaanottamiseen verkkolaskuina. Halutessasi myös paperinen taloushallinto onnistuu. 

Uusi yrittäjä?

Jos olet aloitteleva yrittäjä tai tarvitset opastusta yritysmuotojen valintaan tai mahdollisiin muutoksiin – me autamme. Meiltä löytyy apua perustamiseen, sopimuksiin ja aina käytännön tukeen kirjanpidossa sekä verotusasioissa. Voimme myös hoitaa halutessasi arjen rutiinit, jolloin voit itse keskittyä konkreettisen liiketoiminnan pyörittämiseen. Etenkin laskutuspalvelumme yhdessä rahoituksen kanssa ovat olleen monelle yrittäjälle iso helpotus arjen rutiineissa.

Liiketoiminta jo käynnissä?

Jos olet jo päässyt liikkeelle ja yritysmuotosi on valittuna, saat meiltä kaikki tarvittavat palvelut yrittäjyyteen. Varsinkin jos sinulla on kasvuhalukkuutta ja raha tulee pääasiassa laskuttamalla, hyödyt ihan varmasti meidän monipuolisista palveluistamme. Helppokäyttöisen laskutusohjelman lisäksi hoidamme puolestasi laskujen maksamisen ja valvomisen. Voit myös nappia painamalla pyytää meiltä rahoitusta laskuihin, silloin kun sitä tarvitset.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jotain spesifiä mielessä? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Author picture

Asiantuntijamme odottavat yhteydenottoasi ja tekevät työtä, jotta sinun yrityksesi voisi tulevaisuudessa paremmin. Oli mielessäsi mitä tahansa, asiantuntijamme neuvovat mielellään. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kokemuksia neuvontapalveluista

Olen ollut Certum Oy:n asiakas kohta kahden vuoden ajan. Certumin ohjelmistossa onnistuvat kätevästi sekä kirjanpito, laskutus että laskujen rahoitus. Toimimme yrityksien apuna markkinoinnissa ja viestinnässä, ja toimimme ketterästi verkostona pienempien yrittäjien voimin. Certumin tarjoama laskurahoitus auttaa meitä pitämään kassavirran toimivampana, kun laskuviiveet isojen organisaatioiden kanssa...

Lue lisää aiheesta

Kesäkuukaudet ovat monelle yrittäjälle kiireistä aikaa. Se ei välttämättä tuo mukanaan suurta kausivaihtelua, mutta palkanmaksuun liittyvät rutiinit pysyvät muuttumattomina. Yrittäjän on tärkeä tiedostaa mahdollinen kausivaihtelu jo hyvissä ajoin, sillä se voi vaikuttaa yrityksen kassanhallintaan monella tapaa. On tärkeää varmistaa, että kesäkuun palkat maksetaan ajallaan ja...

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsittele soittopyyntöjä. (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?