Certum Trainee

Kehity ammattilaiseksi työn kautta

Tule Certum Traineeksi - jätä hakemus jo tänään

Etsimme jatkuvasti tulevaisuuden tekijöitä ja trainee ohjelmamme on hyvä mahdollisuus opiskelijalle perehtyä, kouluttautua lisää ja saada arvokasta kokemusta. Yhtenä tärkeänä tavoitteena on löytää itselle sopiva työpaikka ja yhteisö.

Miksi hakea traineeksi?

Trainee lyhyesti:

Certum Trainee ohjelma on hieno mahdollisuus vastavalmistuneille tai opintojen loppuvaiheessa oleville opiskelijoille. Ohjelma suunnitellaan opiskelijakohtaisesti ja opiskelijalla onkin mahdollista vaikuttaa kokonaisuuteen myös itse. Etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä tiimiimme, joten jätä hakemus rohkeasti.

Kenelle?

Trainee ohjelma sopii taloushallinto alaa opiskelevalle. Etsimme erityisesti laki-, asiakaspalvelu-, rahoitusalan sekä myynnin parissa olevia opiskelijoita, mutta otamme vastaan hakemuksia muiltakin aloilta. Opiskelusi voivat olla myös jatko-opintoja.

Koska?

Jatkuva haku. Trainee aloituksia on muutaman kerran vuodessa.

Arvomme

Dynaaminen

Rehellinen

Kotimainen

”Työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara.

Certum työnantajana

Työntekijämme kertovat

Certum Trainee

Kannustamme uusia taloushallinnon talentteja oppimaan alaa työssäoppimisen kautta. Oletko opiskelija, jolla on tietoa taloushallinnosta, rahoituksesta tai vaikkapa perinnästä? Oletko asiakaspalvelussa parhaimmillasi? Laita meille hakemus niin otamme yhteyttä mikäli sopiva paikka löytyy.

Harjoittelussa Certumilla

Lue miten Sirin harjoittelusta Certumilla, minkälaisia työtehtäviä harjoittelu on sisältänyt ja mikä on ollut harjoittelussa parasta? 

”Koulun ohella Certumilla on oltu todella joustavia siinä, miten erilaisia tutkinnon osia voitaisiin täällä toteuttaa, niin että se hyödyntäisi tietojani ja taitojani koulussa, että työelämässä.”

Kiinnostuitko harjoittelupaikasta? 
Lähetä meille hakemus otsikolla ”hakemus” osoitteeseen rekry@certum.fi

Muista kertoa hakemuksessa mille paikkakunnalle ensisijaisesti haet!

 

 

Yhdessä parempia

Picture of Anssi Lilja, R.A. Wickholm Oy

Anssi Lilja, R.A. Wickholm Oy

Certumin laskurahoituspalvelussa voin itse valita, mitkä laskut haluan rahoittaa. Laskurahoituksen hakeminen sujuu helposti – se on helpompaa kuin nettipankissa käynti

"Olemme jatkuvasti kiinnostuneita erilaisista kumppanuuksista ja yhteistyömalleista niin rahoituksen kuin muidenkin talouden mahdollistajien osalta"

Certum kumppanina

Me Certumilla uskomme verkostoitumiseen ja yhteistyön voimaan. Tarkastelemme asiakkaidemme liiketoimintaa aina kokonaisuutena. Puhummekin Certumin ekosysteemistä, jonka puitteissa monenlainen yhteistyö ja kumppanuus on helpompi toteuttaa myös järjestelmien osalta.

Jos sinulla heräsi kiinnostus yhteistyöstä kanssamme, ota yhteyttä! 

 

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsittele soittopyyntöjä. (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?