JAA

Harjoittelussa Certumilla

Moikka,

olen Siri, toisen vuoden merkonomiopiskelija. Certumille olen tullut ammattikoulun kautta, kun minulle ehdotettiin mahdollisuutta nopeuttaa opintojani koulutussopimuksen avulla. Koulutussopimus alkoi viime syksynä lokakuussa vuonna 2022 ja koulutussopimuksen päättyessä sain jäädä Certumille kesätöihin.

Opiskelen Liiketoiminnan perustutkintoa nopeutettuna ja syksyllä siirryn Ammattikorkeakouluun. Ammattikorkeakoulussa aloitan avoimet opinnot liiketalouden puolella.

Certumilla päivittäiseen työpäivääni kuuluu erilaiset myynnin tukitehtävät. Työhöni voi kuulua myös muita työnantajan kulloinkin osoittamia työtehtäviä.

Koulun ohella Certumilla on oltu todella joustavia siinä, miten erilaisia tutkinnon osia voitaisiin täällä toteuttaa, niin että se hyödyntäisi tietojani ja taitojani koulussa, että työelämässä

Olen oppinut paljon opintojani tukevia asioita Certumilla. Olen myös saanut paljon erilaisia tutkinnon osia suoritettua koulun ja työn ohella esimerkiksi asiakaspalveluun liityvän tutkinnon osan.

Certumilla olen saanut vaikuttaa työtehtäviini oman mielenkiintoni mukaan. Koulun ohella Certumilla on oltu todella joustavia siinä, miten erilaisia tutkinnon osia voitaisiin täällä toteuttaa, niin että se hyödyntäisi tietojani ja taitojani koulussa, että työelämässä. Myös kesätöissä olen saanut vaikuttaa työtehtäviini oman mielenkiintoni mukaan. Olen päässyt esimerkiksi toteuttamaan markkinointiviestintää, mikä minua on kiinnostanut.

Harjoittelun aikana parasta on ollut monipuoliset työtehtävät, kannustava ilmapiiri, hyvät työkaverit ja työn joustavuus.

Certumille kannattaa hakea harjoitteluun ja töihin, koska tässä organisaatiossa saat arvokasta ja monipuolista työkokemusta sekä pääset kehittämään keskeisiä työelämän edellyttämiä taitoja myös sellaisia mitkä opinnoissa saattaa jäädä paitsioon. Certum mahdollistaa myös työn ja opiskelun yhdistämisen usealla eri tavalla, joka tuo mukavaa vastapainoa opiskelulle.

 

JAA

Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?