Kirjanpito

Ennustavaa ja ohjaavaa kirjanpitoa

Tehokkaasti ja luotettavasti hoidettuna kirjanpito toimii yrityksen talousohjauksen ja kehitystyön perustana

Kirjanpidon ei kuulu olla hankalaa

Kirjanpito koetaan useimmiten hankalaksi ja osaksi yrityksen niin kutsuttuja pakollisia tehtäviä, näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Parhaimmillaan kirjanpito voi olla lakisääteisen raportoinnin tuottamisen lisäksi ennustavaa, ohjaavaa ja analysoivaa. Yrittäjälle helppo ja tehokas. Uskomme, että helppokäyttöiset ohjelmat ja nimenomaan asiakkaalle sopivat ohjelmistot, säästävät aikaa ja tuovat haluttua helppoutta yrityksen arkeen.

Kolme keskeistä toimintaamme ohjaavaa arvolupaustamme

Pyrimme tuntemaan asiakkaamme

Yhteistyö ei voi olla hyödyllistä ja tehokasta, jos emme tiedä mitä asiakas tekee, miten toimitaan ja mitä tavoitellaan. Siksi asiakkaan tunteminen on tärkeää. Mikä on sinulle merkityksellistä? Mitä sinun yrityksesi tekee? Mitä tavoitteita sinulla on?

Raportoimme merkityksellisiä asioita

Iso osa taloushallinnon työstä menee usein ihan turhaan prosessointiin ja siitä tulosteiden turhaan lähettämiseen ja sisällöltään turhien raporttien tekemiseen. Pyrimme tekemään kirjanpidosta yrittäjälle mahdollisimman helppoa ja tehokasta.

Kokonaisuus ratkaisee

Arjen on vaikea toimia, mikäli keskitytään vain yhteen osa-alueeseen kokonaisuuteen katsomatta. Arjen sujuvuus on edellytys reaaliaikaisuudelle eli merkitykselliselle tulosseurannalle, raportoinnille ja taloustiedon hyödyntämiselle. Parhaan tuloksen saat yhdistämällä kirjanpitosi Certumin muihin palveluihin, kuten laskujen elinkaaripalveluumme.

"Jotta voimme palvella asiakaitamme oikeilla työkaluilla, pyrimme aitoon yhteistyöhön sen mukaisesti"

Tarjoamme myös laadukkaita lisäpalveluita kuten:

Oletko kevytyrittäjä, elinkeinoharjoittaja tai yksinyrittäjä?

Olemme suunnitelleen sinulle sopivat palvelut, joista voit lukea Pienyrittäjille -sivulta.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous kirjanpidosta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Heräsikö jotain kysyttävää kirjanpidosta?
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Asiantuntijamme odottavat yhteydenottoasi ja tekevät työtä, jotta sinun yrityksesi voisi tulevaisuudessa paremmin. Olemme täällä yrittäjiä varten ja valmiina auttamaan sinua kaikissa ohjelmistoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kokemuksia kirjanpidosta

Lue lisää aiheesta

Asia jota etenkin moni yritystoimintansa alkuvaiheessa oleva yrittäjä pohtii: pitäisikö auto merkitä yrityksen nimiin vai pitää se täysin henkilökohtaisena omaisuutena? Asiaan ei ole yksiselitteistä vastausta, vaan merkitseviä tekijöitä ovat esimerkiksi auton käyttötarkoitus sekä henkilökohtaiset mieltymykset. Laissa asiaa tarkastellaan yhtiömuodon kautta. Mikäli yrityksesi on henkilöyhtiö, (toiminimi, Ky, Ay)...
Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?