Kirjanpito 365+

Kiinteä hinta ja oma kirjanpitäjä.

Yrittäjälle helppo ja tehokas kirjanpito löytyy Certumilta. Meiltä saat kiinteän pakettihinnan ja kirjanpidollesi aina oman kirjanpitäjän

Kirjanpidon ei kuulu olla hankalaa

Kirjanpito koetaan useimmiten hankalaksi ja osaksi yrityksen niin kutsuttuja pakollisia tehtäviä, näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Parhaimmillaan kirjanpito voi olla lakisääteisen raportoinnin tuottamisen lisäksi ennustavaa, ohjaavaa ja analysoivaa. Yrittäjälle helppo ja tehokas. Uskomme, että helppokäyttöiset ohjelmat ja nimenomaan asiakkaalle sopivat ohjelmistot, säästävät aikaa ja tuovat haluttua helppoutta yrityksen arkeen.

Kolme keskeistä toimintaamme ohjaavaa arvolupaustamme

Pyrimme tuntemaan asiakkaamme

Yhteistyö ei voi olla hyödyllistä ja tehokasta, jos emme tiedä mitä asiakas tekee, miten toimitaan ja mitä tavoitellaan. Siksi asiakkaan tunteminen on tärkeää. Mikä on sinulle merkityksellistä? Mitä sinun yrityksesi tekee? Mitä tavoitteita sinulla on?

Raportoimme merkityksellisiä asioita

Iso osa taloushallinnon työstä menee usein ihan turhaan prosessointiin ja siitä tulosteiden turhaan lähettämiseen ja sisällöltään turhien raporttien tekemiseen. Pyrimme tekemään kirjanpidosta yrittäjälle mahdollisimman helppoa ja tehokasta.

Kokonaisuus ratkaisee

Arjen on vaikea toimia, mikäli keskitytään vain yhteen osa-alueeseen kokonaisuuteen katsomatta. Arjen sujuvuus on edellytys reaaliaikaisuudelle eli merkitykselliselle tulosseurannalle, raportoinnille ja taloustiedon hyödyntämiselle. Parhaan tuloksen saat yhdistämällä kirjanpitosi Certumin muihin palveluihin, kuten laskujen elinkaaripalveluumme.

"Jotta voimme palvella asiakaitamme oikeilla työkaluilla, pyrimme aitoon yhteistyöhön sen mukaisesti"

Kysy lisää lisäpalveluistamme

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous kirjanpidosta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Heräsikö jotain kysyttävää kirjanpidosta?
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Author picture

Asiantuntijamme odottavat yhteydenottoasi ja tekevät työtä, jotta sinun yrityksesi voisi tulevaisuudessa paremmin. Olemme täällä yrittäjiä varten ja valmiina auttamaan sinua kaikissa ohjelmistoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kokemuksia kirjanpidosta

Olen ollut Certum Oy:n asiakas kohta kahden vuoden ajan. Certumin ohjelmistossa onnistuvat kätevästi sekä kirjanpito, laskutus että laskujen rahoitus. Toimimme yrityksien apuna markkinoinnissa ja viestinnässä, ja toimimme ketterästi verkostona pienempien yrittäjien voimin. Certumin tarjoama laskurahoitus auttaa meitä pitämään kassavirran toimivampana, kun laskuviiveet isojen organisaatioiden kanssa...

Lue lisää aiheesta

Kun harkitset auton ostamista liiketoimintaasi varten, yksi keskeinen kysymys on, tuleeko auto rekisteröidä omiin vai yrityksen nimiin. Päätöksen tekeminen voi vaikuttaa sekä henkilökohtaiseen talouteesi että yrityksesi verotukseen, joten on tärkeää ymmärtää eri vaihtoehdot ennen päätöksen tekemistä. Auto omiin nimiin? Jos päätät hankkia auton omiin nimiisi,...
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?