Tule töihin Certumille.

Me juhlimme onnistumisia yhdessä!

Certum kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Otamme mielellämme vastaan hakemuksesi.


Olemme toimialamme ketterin rahoitus- ja taloushallinnon kumppani Suomessa. Emme tarvitse mitään ihmeitä tuloksien saavuttamiseksi. Saavutamme tuloksia parhaiten pitämällä itsestämme ja toisistamme huolta, toimimalla yhdessä joukkueena, kehittämällä jatkuvasti omaa osaamista ja jakaen sitä myös kollegoille.

3 syytä olla laittaa hakemus Certumille

”Työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara.

Certum työnantajana

Arvomme

Dynaaminen

Rehellinen

Kotimainen

Työntekijämme kertovat

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä tiimiimme, joten jätä hakemus rohkeasti. Tarvitsemme työkavereiksi yhtälailla uraansa aloittelevia taitajia kuin jo kokeneitakin asiantuntijoita vahvistamaan osaamistamme.

Ilmoitamme täällä sivulla avoimista työpaikoista. Tällä hetkellä meillä ei ole tarjolla avoimia paikkoja.

Voit silti jättää meille hakemuksesi jo tänään – rekry@certum.fi

Certum Trainee

Kannustamme uusia taloushallinnon talentteja oppimaan alaa työssäoppimisen kautta. Oletko opiskelija, jolla on tietoa taloushallinnosta, rahoituksesta tai vaikkapa perinnästä? Oletko asiakaspalvelussa parhaimmillasi? Laita meille hakemus niin otamme yhteyttä mikäli sopiva paikka löytyy.

Harjoittelussa Certumilla

Lue miten Sirin harjoittelusta Certumilla, minkälaisia työtehtäviä harjoittelu on sisältänyt ja mikä on ollut harjoittelussa parasta? 

”Koulun ohella Certumilla on oltu todella joustavia siinä, miten erilaisia tutkinnon osia voitaisiin täällä toteuttaa, niin että se hyödyntäisi tietojani ja taitojani koulussa, että työelämässä.”

Kiinnostuitko harjoittelupaikasta?

Lähetä meille hakemus otsikolla ”hakemus” osoitteeseen rekry@certum.fi

Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?