Laskurahoitus 247

Säästä rahoituskustannuksissa optimoimalla rahoitusta ja sen käyttöä.

Tarjoamme markkinoiden joustavimmat ratkaisut laskurahoitukseen perinteisenä laskurahoituksena, joustavana Kassavirtana tai Kassajoustona.

Laskurahoitus on tehokas ja joustava tapa parantaa yrityksen maksukykyä nopeasti.

"Niin helppokäyttöinen, että kuka tahansa osaa"

Etu ja hyöty, jonka saat

247 Kassavirta (automaatio hoitaa rahoituksen puolestasi)

Sovitaan yhdessä laskutuksen rahoitusaste, jolloin automaatio hoitaa sovitun määrän rahoitusta. Riittää, kun laskutat – me hoidamme kaiken muun, reskontrasta aina mahdolliseen perintään saakka. Automaattisesti. Pystymme myös optimoimaan rahoitusta, sen käyttöä ja kestoa. Kirjanpitäjät arvostavat suuresti ehjää reskontraa.

247 Kassajousto (valitse itse rahoitettavat laskut)

Kassajoustossa voit valita vapaasti koska, kuinka paljon ja mitä rahoitat. Palvelun avulla voit seurata asiakkaasi maksukäyttäytymistä reaaliajassa. Kokemuksemme mukaan monilla asiakkailla rahoitustarve vaihtelee sesongin ja tuotannon mukaan. Palveluun voi liittää reskontravahdin – Tehostaa kassankiertoa, säästää aikaa ja rahaa. Kirjanpitäjät arvostavat suuresti ehjää reskontraa.

Rahoita silloin kun tarvitset, ilman piilokuluja

Certumilla voit rahoittaa jo lähetetyn laskun. Et joudu koskaan rahoittamaan varmuuden vuoksi vaan aina tarpeeseen. Asiakkaiden maksuviiveet ja pidentyvät maksuehdot voivat nopeasti aiheuttaa merkittäviä muutoksia yrityksesi maksukykyyn. Certumin laskurahoitus on joustava ja tehokas tapa parantaa yrityksen maksukykyä. Voit aina itse päättää kuinka paljon haluat rahoittaa. Laskurahoitus toimii myös apuna yrityksen tehdessä investointeja omassa toiminnassaan.

Soita heti!

Kiinnostuitko lasku­rahoituksesta?
Ota yhteyttä niin jutellaan!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kokemuksia laskujen elinkaaripalvelusta

Vuonna 2016 perustettu sodankyläläinen JJ-Metallimies suunnittelee, valmistaa, korjaa, nostaa ja kuljettaa metallirakenteita. Kasvavan yrityksen projektikokonaisuudet laajenevat ja maksuajat pitenevät suurten asiakkuuksien myötä. Siksi JJ-Metallimies otti keväällä 2020 käyttöön Certumin laskutuspalvelut sekä laskurahoituksen.   Koko Lappia palveleva metallialan yritys JJ-Metallimies palkkasi ensimmäisen työntekijänsä heinäkuussa 2019 ja...

Lue lisää aiheesta

Mies tietokoneella. Kassavirta ennusteen laatiminen
Kassavirta tarkoittaa nimensä mukaisesti yrityksen kassaan tulevia suorituksia, rahaa yritykselle ja rahaa yrityksestä pois, tai vaihtoehtoisesti tuloja ja menoja. Kassavirrassa tulot ja menot kirjataan toteutuneiden maksusuoritusten mukaan, toisinkuin tuloslaskelmassa, jossa kulut kirjataan silloin kun ne ovat aiheutuneet (suoriteperusteinen kirjanpito). Kassavirran hallinta on siis laskelma eli...
Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?