Laskurahoitus - Laskut rahaksi nopeasti

Pidä yrityksesi kassa kunnossa ja paranna samalla maksuvalmiuttasi. Säästät  rahoituskustannuksissa optimoimalla rahoitusta ja sen käyttöä.

Meiltä saat markkinoiden joustavimmat ratkaisut laskurahoitukseen – yrityksesi tarpeita ja toiveita mukaillen.

Laskurahoitus ovat markkinoiden tehokkain ja joustavin tapa parantaa yrityksen maksukykyä nopeasti.

Miksi ottaisin Certumin rahoituksen käyttööni?

Sinä päätät

Valitse ja päätä itse milloin rahoitat ja mitä rahoitat. Et koskaan tee laskuista turhia rahoituspyyntöjä.

Helppo ja nopea

Rahoitus hoituu nopeasti ja helposti. Mobiilissa hoidat laskujen rahoituksen helposti missä tahansa.

Kustannussäästö

Joustava rahoitusmalli tuo yrittäjälle päivittäisen ajan ja rahan säästön.

Kassajousto

Valitse itse rahoitettavat laskut

Kassajoustossa voit valita vapaasti mitkä laskut haluat rahoittaa ja milloin ne rahoitat. Rahoitustarve saattaa vaihdella välillä sesongin ja tuotannon mukaan. Kassajouston avulla voit myös seurata asiakkaasi maksukäyttäytymistä reaaliajassa. 

Kassavirta

Automaatio hoitaa rahoituksen puolestasi

Sovitaan yhdessä laskutuksen rahoitusaste, jolloin automaatio hoitaa sovitun määrän rahoitusta. Riittää, kun laskutat – me hoidamme kaiken muun, reskontrasta aina mahdolliseen perintään saakka. Pystymme myös optimoimaan rahoitusta, sen käyttöä ja kestoa. 

Rahoita silloin kun tarvitset, ilman piilokuluja

Certumilla voit rahoittaa jo lähetetyn laskun. Et joudu koskaan rahoittamaan varmuuden vuoksi vaan aina tarpeeseen. Asiakkaiden maksuviiveet ja pidentyvät maksuehdot voivat nopeasti aiheuttaa merkittäviä muutoksia yrityksesi maksukykyyn. Certumin laskurahoitus on joustava ja tehokas tapa parantaa yrityksen maksukykyä. Voit aina itse päättää kuinka paljon haluat rahoittaa. Laskurahoitus toimii myös apuna yrityksen tehdessä investointeja omassa toiminnassaan.

Soita heti!

Kiinnostuitko lasku­rahoituksesta?
Ota yhteyttä niin jutellaan!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kokemuksia laskujen elinkaaripalvelusta

Vuonna 2016 perustettu sodankyläläinen JJ-Metallimies suunnittelee, valmistaa, korjaa, nostaa ja kuljettaa metallirakenteita. Kasvavan yrityksen projektikokonaisuudet laajenevat ja maksuajat pitenevät suurten asiakkuuksien myötä. Siksi JJ-Metallimies otti keväällä 2020 käyttöön Certumin laskutuspalvelut sekä laskurahoituksen.   Koko Lappia palveleva metallialan yritys JJ-Metallimies palkkasi ensimmäisen työntekijänsä heinäkuussa 2019 ja...

Lue lisää aiheesta

Mies tietokoneella. Kassavirta ennusteen laatiminen
Kassavirta tarkoittaa nimensä mukaisesti yrityksen kassaan tulevia suorituksia, rahaa yritykselle ja rahaa yrityksestä pois, tai vaihtoehtoisesti tuloja ja menoja. Kassavirrassa tulot ja menot kirjataan toteutuneiden maksusuoritusten mukaan, toisinkuin tuloslaskelmassa, jossa kulut kirjataan silloin kun ne ovat aiheutuneet (suoriteperusteinen kirjanpito). Kassavirran hallinta on siis laskelma eli...
Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?