Laskurahoitus - Laskut rahaksi nopeasti

Pidä yrityksesi kassa kunnossa ja paranna samalla maksuvalmiuttasi. Säästät  rahoituskustannuksissa optimoimalla rahoitusta ja sen käyttöä.

Meiltä saat markkinoiden joustavimmat ratkaisut laskurahoitukseen – yrityksesi tarpeita ja toiveita mukaillen.

Laskurahoitus ovat markkinoiden tehokkain ja joustavin tapa parantaa yrityksen maksukykyä nopeasti.

Miksi ottaisin Certumin rahoituksen käyttööni?

Sinä päätät

Valitse ja päätä itse milloin rahoitat ja mitä rahoitat. Et koskaan tee laskuista turhia rahoituspyyntöjä.

Helppo ja nopea

Rahoitus hoituu nopeasti ja helposti. Mobiilissa hoidat laskujen rahoituksen helposti missä tahansa.

Kustannussäästö

Joustava rahoitusmalli tuo yrittäjälle päivittäisen ajan ja rahan säästön.

Kassajousto

Valitse itse rahoitettavat laskut

Kassajoustossa voit valita vapaasti mitkä laskut haluat rahoittaa ja milloin ne rahoitat. Rahoitustarve saattaa vaihdella välillä sesongin ja tuotannon mukaan. Kassajouston avulla voit myös seurata asiakkaasi maksukäyttäytymistä reaaliajassa. 

Kassavirta

Automaatio hoitaa rahoituksen puolestasi

Sovitaan yhdessä laskutuksen rahoitusaste, jolloin automaatio hoitaa sovitun määrän rahoitusta. Riittää, kun laskutat – me hoidamme kaiken muun, reskontrasta aina mahdolliseen perintään saakka. Pystymme myös optimoimaan rahoitusta, sen käyttöä ja kestoa. 

Rahoita silloin kun tarvitset, ilman piilokuluja

Certumilta löydät etsimäsi kassanhallintaratkaisut. Et joudu koskaan rahoittamaan varmuuden vuoksi vaan aina tarpeeseen. Asiakkaiden maksuviiveet ja pidentyvät maksuehdot voivat nopeasti aiheuttaa merkittäviä muutoksia yrityksesi maksukykyyn. Certumin laskurahoitus on joustava ja tehokas tapa parantaa yrityksen maksukykyä. Voit aina itse päättää kuinka paljon haluat rahoittaa. Laskurahoitus toimii myös apuna yrityksen tehdessä investointeja omassa toiminnassaan.

Soita heti!

Kiinnostuitko lasku­rahoituksesta?
Ota yhteyttä niin jutellaan!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kokemuksia laskujen elinkaaripalvelusta

Suomen Hoitajavälitys Oy toimii valtakunnallisesti sosiaali- ja terveysalalla tuottaen palveluita hyvinvointialueille sekä yksityisille sektoreille. Certumin laskurahoitus on tuonut tasapainoa yrityksemme kassavirtaan.   Certum tuli vastaan, kun minulle soitettiin ja ehdotettiin rahoitusyhtiöiden kilpailuttamista. Meillä oli aiemmin jo sama palvelu toisen toimijan kautta, ja olimme heihinkin tyytyväisiä,...

Lue lisää aiheesta

TYÖPAIKKAKUVAUSCertum on voimakkaassa kasvussa oleva rahoitus-, laki- ja taloushallintoalan yritys, jonka päätuote on yritysrahoitus. Olemme toimialamme ketterin, kotimainen ja itsenäinen palveluntarjoaja. Kaikki tarjoamamme palvelut nojaavat täysin omaan teknologiaamme, joka on kehitetty yhdessä asiakkaidemme kanssa. Teemme asiat aina asiakaslähtöisesti ja meille onkin erityisen tärkeää tarjota asiakkaillemme...
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?