Laskurahoitus vapauttaa potentiaalisi

Pidä yrityksesi kassa kunnossa ja paranna samalla maksuvalmiuttasi. Säästät rahoituskustannuksissa optimoimalla rahoitusta ja sen käyttöä. Meiltä saat markkinoiden joustavimmat ratkaisut laskurahoitukseen – yrityksesi tarpeita ja toiveita mukaillen. Laskurahoitus ovat markkinoiden tehokkain ja joustavin tapa parantaa yrityksen maksukykyä nopeasti.

Kaikenkattava ratkaisu
kassanhallintaan taskussasi

Valitse ja päätä itse milloin rahoitat ja mitä rahoitat.

Certumin avulla et koskaan tee laskuista turhia rahoituspyyntöjä.

Rahoitus hoituu nopeasti ja helposti. Mobiilissa hoidat laskujen rahoituksen helposti missä tahansa.

Joustava rahoitusmalli tuo yrittäjälle päivittäisen ajan ja rahan säästön.

Muutos alkaa tästä

Tarjoamme ammattitaitoista palvelua yrityksen kokoon katsomatta, omaa teknologiaa ja asiantuntijuutta hyödyntäen

Laskurahoitus pähkinänkuoressa

Rahankierto nopeutuu

Saat myyntilaskuistasi heti rahaa tilillesi 1-2 pankkipäivän kuluessa eikä sinun tarvitse odottaa pitkiä aikoja

Resurssien vapautuminen

Asiakkaanamme sinulle jää vain laskujen lähettäminen - hoidamme rahoituksen lisäksi suoritusten valvonnan, muistutukset ja perinnän, pystyt keskittymään omaan liiketoimintaan

Luottotappiot pienenevät

Tehokkaalla saatavien valvonnalla, eräpäivän jälkeisillä toimilla sekä käytössämme olevalla luottovakuutuksella pienennämme merkittävästi luottotappioriskiä

Yrityksen kustannukset pienenevät

Nykyiset arkirutiinit poistuvat ja palvelumme automatisoi laskutusrutiinisi

Asiantuntijamme odottaa yhteydenottoasi

Varaa ilmainen esittely laskurahoituksen järjestelystä yrityksellesi. Uusi toimivampi arki on yhteydenoton päässä.

Timo Seppänen

Myynti- ja kehitysjohtaja, laskurahoitus

Certum laskurahoituksen hyödyt

Yrittäjä, kuulostaako tutulta?
Mm. Näissä tilanteissa Certum on apunasi

Kassa pääsi yllättämään

”Liiketoimintani on kannattavaa ja myynti vetää, mutta aika ajoin kärsimme kassavajeesta”

Hyvä asiakas, mutta maksut tuppaavat tulemaan myöhässä

”Monet asiakkaistamme maksavat myöhässä. Meidän on kuitenkin pienenä yrityksenä maksettava omat laskumme aina ajallaan. Tähän pitäisi saada jokin helppo ratkaisu, että emme riko asiakassuhteita kummastakaan päästä.”

Yli 30 vrk netto? Kääk!

”Meillä on hyvät asiakkaat, mutta monet niistä edellyttävät jopa 30 tai 90 päivän maksuaikoja. Kuitenkin omat laskumme ja palkat maksetaan kahden viikon maksuajalla.”

Likviditeetti kasvun esteenä

”Liian pienellä kassalla kasvumahdollisuudet tuntuvat liian isolta riskiltä ottaa.”

Aika tuppaa kulumaan paperinpyörittelyyn

”Liiketoimintani pitäisi pyöriä sujuvasti ja minun tulisi varmistaa rahavirrat seuraavaksi 2-4 viikoksi eteenpäin. Tällä hetkellä tavoite ei toteudu ja se aiheuttaa minulle stressiä.”

Emme halua ylivelkaantua ja käyttää henkilökohtaisia vakuutuksia

”Haluaisin kasvattaa liiketoimintaani hyvän myynnin ansiosta, mutta tarvitsen kasvuun pankkilainaa ja siihen minulla ei ole riittäviä vakuuksia.”

Nopeuta rahankiertoa, vapauta resursseja, minimoi luottotappiot laskurahoituksella

Certumilta löydät kaikki etsimäsi kassanhallintaratkaisut. Et joudu koskaan rahoittamaan varmuuden vuoksi, vaan vain tarpeeseen. Asiakkaiden maksuviiveet ja pidentyvät maksuehdot voivat nopeasti aiheuttaa merkittäviä muutoksia yrityksesi maksukykyyn. Certumin laskurahoitus on joustava ja tehokas tapa parantaa yrityksen maksukykyä. Voit aina itse päättää kuinka paljon haluat rahoittaa. Laskurahoitus toimii myös apuna yrityksen tehdessä investointeja omassa toiminnassaan.

Kassajousto

Kassajoustossa voit valita vapaasti mitkä laskut haluat rahoittaa ja milloin ne rahoitat. Rahoitustarve saattaa vaihdella välillä sesongin ja tuotannon mukaan. Kassajouston avulla voit myös seurata asiakkaasi maksukäyttäytymistä reaaliajassa.

Kassavirta

Sovitaan yhdessä laskutuksen rahoitusaste, jolloin automaatio hoitaa sovitun määrän rahoitusta. Riittää, kun laskutat – me hoidamme kaiken muun, reskontrasta aina mahdolliseen perintään saakka. Pystymme myös optimoimaan rahoitusta, sen käyttöä ja kestoa.

Kokemuksia laskujen elinkaaripalvelusta

Suomen Hoitajavälitys Oy toimii valtakunnallisesti sosiaali- ja terveysalalla tuottaen palveluita hyvinvointialueille sekä yksityisille sektoreille. Certumin laskurahoitus on tuonut tasapainoa yrityksemme kassavirtaan.   Certum tuli vastaan, kun minulle soitettiin ja ehdotettiin rahoitusyhtiöiden kilpailuttamista. Meillä oli aiemmin jo sama palvelu toisen toimijan kautta, ja olimme heihinkin tyytyväisiä,...

Lue lisää aiheesta

Timo Seppäsen työura on hyvin rahoituspainotteinen. Hän on työskennellyt 15 vuotta pankkisektorilla johtotehtävissä ennen Certumille siirtymistään. Timo on toiminut muun muassa Noja Rahoituksella, Puro Financella sekä Finlandia Rahoituksessa ja toiminut kahdesta niistä myyntijohtajan tehtävissä vastaten rahoitusyhtiön myynnistä sekä yhteistyökumppanuuksista. ”Olemme erittäin onnekkaita saadessamme Timon kaltaisen...

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsittele soittopyyntöjä. (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?