JAA

Rahoituksen moniosaaja vetämään ja monipuolistamaan Certumin rahoitusyhtiötä

Timo Seppäsen työura on hyvin rahoituspainotteinen. Hän on työskennellyt 15 vuotta pankkisektorilla johtotehtävissä ennen Certumille siirtymistään. Timo on toiminut muun muassa Noja Rahoituksella, Puro Financella sekä Finlandia Rahoituksessa ja toiminut kahdesta niistä myyntijohtajan tehtävissä vastaten rahoitusyhtiön myynnistä sekä yhteistyökumppanuuksista.

”Olemme erittäin onnekkaita saadessamme Timon kaltaisen miehen taloon. Hänen aiempi kokemuksensa kasvuyhtiöistä, jotka hyödyntävät omaa teknologiaa on meille arvokasta. Certumilla on tärkeä säilyttää hyvä yhteishenki ja Timo kyllä sopii persoonallaan porukkaan täydellisesti.

Timon merkittävästä asiantuntijuudesta tulevat hyötymään kaikki nykyiset ja tulevat asiakkaamme. Yhteistyön aloittaminen juuri nyt keväällä oli meille molemmille oikein sopiva ajankohta. Rahoituspalvelut ovat kovassa kasvussa ja meillä on useita hyviä kehityshankkeita menossa, joihin saamme nyt myös Timon panoksen mukaan. Timon työuran aikaisempi track record on kyllä huimaa luettavaa. Viime työssään Timon toimiessa myynnin vetäjän roolissa, hän kasvatti edellisen rahoitusyhtiön myyntiään huimat 700 % kolmen vuoden aikana.” Sanoo Certumin HPJ, Jussi Pöntinen.

Minuun teki erityisen vaikutuksen Certumin teknologia. Sen avulla oikeastaan kaikki on mahdollista. Voimme räätälöidä tuotteen monin eri tavoin asiakkaalle sopivaksi. Tämä jos mikä on kilpailuvaltti! Tänä päivänä yhä useampi yritys ottaa laskurahoituksen käyttöön. Kyse on enemmänkin työkalusta kuin pelkästä rahoittamisesta. Certumin laskurahoituksella pystyy ennustamaan oman kassavirran hyvin sekä suojaamaan samalla riskit. Certum hoitaa rahoittamisen lisäksi myös itse maksuvalvonnan ja perinnän. Näin yrittäjälle jää enemmän aikaa keskittyä yrityksen kasvattamiseen. Luottovakuutuksen kumppaninamme on Allianz Trade, joka on yksi maailman suurimpia vakuuttajia. Tulemme tuomaan aivan uudenlaisia ratkaisuita rahoituksen osalta tulevaisuudessa. Niistä tiedotamme vielä myöhemmin erikseen!” Timo Seppänen kertoo.

JAA

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsitelle soittopyyntöjä.
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?