Reskontravahti

Reskontravahti hoitaa myyntilaskujen maksuvalvonnan ja suorituksien tilittämisen yrityksellesi.

Hoidamme myyntisaatavien muistuttamisen ja perinnän ammattitaitoisesti sekä asiakaslähtöisesti, eikä yrityksesi tarvitse huolehtia laskujen erääntymisestä. Yrityksesi voi keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Automatisoinnilla saavutat positiivisia vaikutuksia ja hyötyjä alkaen 49€/kk


Reskontravahdin edut

 

Arvosta omaa aikaasi ja helpota arkeasi


Kokemuksemme mukaan automaation käyttöönottoa
 arastellaan, koska pelätään automatisoinnin mahdollisia negatiivisia vaikutuksia asiakaskokemukseen.

Monesti lopputulos on kuitenkin päinvastainen. Yhä useampi yritys ulkoistaa maksuvalvonnan ja automatisoi toimet. Välittömät hyödyt yritykselle ovat ajan säästö, omien työtehtävien selkeytyminen ja maksamisen asiakaspalvelu omille asiakkaille. Automatisoitu maksuvalvonta ja perintä tehostaa rahan kiertoa.


Laskutuksen lisäksi hoidamme erääntyneiden saatavien muistuttamisen ja tarvittavat perintätoimet

Muistuttamalla saat lyhyemmät maksuviiveet. Sujuva laskutus ja rahankierto on edellytys yrityksen menestymiselle. Ammattimaisesti hoidettu laskutus tehostaa rahan kiertoa ja on tärkeä osa yrityskuvaasi. Ilman tehokasta saatavien valvontaa ja oikea-aikaisia toimenpiteitä rahankierto yrityksessä hidastuu ja luottotappiot kasvavat. Me pidämme huolen siitä, että perintä on sujuvaa, eikä yrityksesi raha ei jää makaamaan asiakkaillasi vaan se on käytössä tililläsi.

Perintäprosessissa noudatetaan lainsäädäntöä ja hyvää perintätapaa. 

Kiinnostuitko maksuvalvonnasta ja perinnästä?
Ota yhteyttä niin jutellaan!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kokemuksia laskun elinkaaripalvelusta

Heinolalainen LVI Lämpöpaja suunnittelee ja asentaa energiatehokkaita lämmitysjärjestelmiä kaikenkokoisiin kiinteistöihin. Yritys on kasvanut viime vuosina kovaa vauhtia, mutta koronapandemia rokotti LVI Lämpöpajan kassaa tavalla, joka uhkasi toiminnan tulevaisuutta. Taloushuoliinsa LVI Lämpöpaja sai apua Certumilta.   ”Koronakurjuuden keskellä viime talvena yrityksemme talousasiat alkoivat olla ihan solmussa.

Lue lisää aiheesta

Moikka, olen Siri, toisen vuoden merkonomiopiskelija. Certumille olen tullut ammattikoulun kautta, kun minulle ehdotettiin mahdollisuutta nopeuttaa opintojani koulutussopimuksen avulla. Koulutussopimus alkoi viime syksynä lokakuussa vuonna 2022 ja koulutussopimuksen päättyessä sain jäädä Certumille kesätöihin. Opiskelen Liiketoiminnan perustutkintoa nopeutettuna ja syksyllä siirryn Ammattikorkeakouluun. Ammattikorkeakoulussa aloitan avoimet opinnot
Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?