Reskontravahti

Reskontravahti hoitaa myyntilaskujen maksuvalvonnan ja suorituksien tilittämisen yrityksellesi.

Hoidamme myyntisaatavien muistuttamisen ja perinnän ammattitaitoisesti sekä asiakaslähtöisesti, eikä yrityksesi tarvitse huolehtia laskujen erääntymisestä. Yrityksesi voi keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Automatisoinnilla saavutat positiivisia vaikutuksia ja hyötyjä alkaen 49€/kk


Reskontravahdin edut

 

Arvosta omaa aikaasi ja helpota arkeasi


Kokemuksemme mukaan automaation käyttöönottoa
 arastellaan, koska pelätään automatisoinnin mahdollisia negatiivisia vaikutuksia asiakaskokemukseen.

Monesti lopputulos on kuitenkin päinvastainen. Yhä useampi yritys ulkoistaa maksuvalvonnan ja automatisoi toimet. Välittömät hyödyt yritykselle ovat ajan säästö, omien työtehtävien selkeytyminen ja maksamisen asiakaspalvelu omille asiakkaille. Automatisoitu maksuvalvonta ja perintä tehostaa rahan kiertoa.


Laskutuksen lisäksi hoidamme erääntyneiden saatavien muistuttamisen ja tarvittavat perintätoimet

Muistuttamalla saat lyhyemmät maksuviiveet. Sujuva laskutus ja rahankierto on edellytys yrityksen menestymiselle. Ammattimaisesti hoidettu laskutus tehostaa rahan kiertoa ja on tärkeä osa yrityskuvaasi. Ilman tehokasta saatavien valvontaa ja oikea-aikaisia toimenpiteitä rahankierto yrityksessä hidastuu ja luottotappiot kasvavat. Me pidämme huolen siitä, että perintä on sujuvaa, eikä yrityksesi raha ei jää makaamaan asiakkaillasi vaan se on käytössä tililläsi.

Perintäprosessissa noudatetaan lainsäädäntöä ja hyvää perintätapaa. 

Kiinnostuitko maksuvalvonnasta ja perinnästä?
Ota yhteyttä niin jutellaan!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kokemuksia laskun elinkaaripalvelusta

Heinolalainen LVI Lämpöpaja suunnittelee ja asentaa energiatehokkaita lämmitysjärjestelmiä kaikenkokoisiin kiinteistöihin. Yritys on kasvanut viime vuosina kovaa vauhtia, mutta koronapandemia rokotti LVI Lämpöpajan kassaa tavalla, joka uhkasi toiminnan tulevaisuutta. Taloushuoliinsa LVI Lämpöpaja sai apua Certumilta.   ”Koronakurjuuden keskellä viime talvena yrityksemme talousasiat alkoivat olla ihan solmussa.

Lue lisää aiheesta

* Helatorstaina 18.5. SULJETTU * Perjantaina 9.6. SULJETTU * Perjantaina 23.6. SULJETTU Maanantaina 26.6. auki jälleen tavalliseen tapaan. Voit halutessasi jättää meille yhteydenottopyynnön TÄSTÄ linkistä  – palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Oikein mukavaa kesää !  
Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?