Reskontravahti

Reskontravahti hoitaa myyntilaskujen maksuvalvonnan ja suorituksien tilittämisen yrityksellesi.

Hoidamme myyntisaatavien muistuttamisen ja perinnän ammattitaitoisesti sekä asiakaslähtöisesti, eikä yrityksesi tarvitse huolehtia laskujen erääntymisestä. Yrityksesi voi keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Automatisoinnilla saavutat positiivisia vaikutuksia ja hyötyjä alkaen 49€/kk

Arvosta omaa aikaasi ja helpota arkeasi


Kokemuksemme mukaan automaation käyttöönottoa
 arastellaan, koska pelätään automatisoinnin mahdollisia negatiivisia vaikutuksia asiakaskokemukseen.

Monesti lopputulos on kuitenkin päinvastainen. Yhä useampi yritys ulkoistaa maksuvalvonnan ja automatisoi toimet. Välittömät hyödyt yritykselle ovat ajan säästö, omien työtehtävien selkeytyminen ja maksamisen asiakaspalvelu omille asiakkaille. Automatisoitu maksuvalvonta ja perintä tehostaa rahan kiertoa.


Reskontravahdin edut


Laskutuksen lisäksi hoidamme erääntyneiden saatavien muistuttamisen ja tarvittavat perintätoimet

Muistuttamalla saat lyhyemmät maksuviiveet. Sujuva laskutus ja rahankierto on edellytys yrityksen menestymiselle. Ammattimaisesti hoidettu laskutus tehostaa rahan kiertoa ja on tärkeä osa yrityskuvaasi. Ilman tehokasta saatavien valvontaa ja oikea-aikaisia toimenpiteitä rahankierto yrityksessä hidastuu ja luottotappiot kasvavat. Me pidämme huolen siitä, että perintä on sujuvaa, eikä yrityksesi raha ei jää makaamaan asiakkaillasi vaan se on käytössä tililläsi.

Perintäprosessissa noudatetaan lainsäädäntöä ja hyvää perintätapaa. 

Kiinnostuitko maksuvalvonnasta ja perinnästä?
Ota yhteyttä niin jutellaan!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kokemuksia laskun elinkaaripalvelusta

Suomen Hoitajavälitys Oy toimii valtakunnallisesti sosiaali- ja terveysalalla tuottaen palveluita hyvinvointialueille sekä yksityisille sektoreille. Certumin laskurahoitus on tuonut tasapainoa yrityksemme kassavirtaan.   Certum tuli vastaan, kun minulle soitettiin ja ehdotettiin rahoitusyhtiöiden kilpailuttamista. Meillä oli aiemmin jo sama palvelu toisen toimijan kautta, ja olimme heihinkin tyytyväisiä,

Lue lisää aiheesta

Kasvatamme varainhankinnan ja laskurahoituksen sekä lakipalvelujemme myynnin unelmatiimiämme Fuengirolan toimistollamme Espanjassa. Etsimme nyt sinua, joka innostut myynnistä, rahoituksesta ja uusista mahdollisuuksista. Voit edetä urallasi esimerkiksi esihenkilötehtäviin tai vaikka asiantuntijamyyjäksi lakitoimistoon. Myyntipäällikön työnkuva: Pääset hyödyntämään ja samalla kehittämään myynti- ja asiakashankintataitojasi. Tehtävässä myyt markkinoiden joustavinta, Certumin

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsittele soittopyyntöjä. (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?