JAA

REKRY: Myyntipäälliköitä varainhankintaan ja laskurahoitukseen (5 kpl)

TYÖPAIKKAKUVAUS
Certum on voimakkaassa kasvussa oleva rahoitus-, laki- ja taloushallintoalan yritys, jonka päätuote on yritysrahoitus. Olemme toimialamme ketterin, kotimainen ja itsenäinen palveluntarjoaja. Kaikki tarjoamamme palvelut nojaavat täysin omaan teknologiaamme, joka on kehitetty yhdessä asiakkaidemme kanssa. Teemme asiat aina asiakaslähtöisesti ja meille onkin erityisen tärkeää tarjota asiakkaillemme mutkatonta palvelua.

Kasvatamme varainhankinnan ja laskurahoituksen unelmatiimiämme ja etsimme nyt sinua, joka innostut myynnistä, rahoituksesta ja uusista mahdollisuuksista. Kollegoiksi saat yli 45 taloushallinnon moniosaajaa aina lakimiehistä myyntipäälliköihin, joita löytyy Certumilta tällä hetkellä 10. 
Oletko valmis tähän ainutlaatuiseen mahdollisuuteen, jossa nostetaan rahoituksen myynti uudelle tasolle? Tässä tehtävässä pärjää parhaiten se, joka viitsii ja kehtaa.

 

Varainhankkija

Etsit potentiaalisia sijoittajia Certumin laskurahoituksen mahdollistajiksi. Yhdessä muun varainhoitotiimin muiden jäsenten kanssa pidät huolen varainhankinnan kasvattamisesta, toimivuudesta ja omalta osaltasi uusien kumppanuuksien luomisesta. Työsi tapahtuu pääasiassa puhelimitse, mutta meillä on mahdollista työskennellä myös Certumin toimipisteillä. Kohderyhmänäsi toimii pääasiassa Suomalaiset yritykset ja yritysten omistajat.

Laskurahoituksen myyntineuvottelija

Pääset hyödyntämään ja samalla kehittämään myynti- ja asiakashankintataitojasi. Tehtävässä myyt markkinoiden joustavinta, Certumin laskurahoituspalvelua yrittäjille ja yrityksille. Kartoitat yrittäjien rahoitustilanteen ja neuvot heitä kassanhallinnassa palveluihimme nojaten. Olemme tähän mennessä rahoittaneet yrityksiä jo yli 150M:lla eurolla.

Toivomme sinulta
Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulta löytyy näyttöä tuloksellisesta myynnistä. Olet motivoitunut oppimaan Certumin toimintamallin myynnillisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja omaat yrittäjähenkisyyttä. Tärkeintä on, että olet valmis oppimaan uutta ja kehittymään parempien tuloksien saavuttamiseksi. Positiivinen asenteesi näkyy asiakkaillemme ja tiimillesi. Haluat myös auttaa tiimiläisiäsi menestymään jakamalla tietotaitoasi.

Hakijan eduksi ja työn sisäistämisen kannalta on hyvä, jos sinulta löytyisi jo hieman kokemusta esimerkiksi finanssialalla, yrittäjänä tai jossain muussa vastaavassa yrittäjyyteen olennaisesti liittyvässä työssä.

Tarjoamme sinulle
Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan ja alustan, jossa on mahdollisuus verkostoitua rahoituksen ja yrittäjyyden parissa toimivien tahojen kanssa. Edustajatiimimme on mahtava porukka, joilla on hyvä yhteinen tekemisen meininki. Meillä on myös laajat etätyöskentelymahdollisuudet ja joustavat työajat, joten töitä voit tehdä sinulle sopivina aikoina käytännössä missä tahansa.

  • Palkitseva ja aidosti merkityksellisen työ
  • Ansiot, joihin voit itse vaikuttaa

Kilpailukykyinen palkkaus 1500 € + provisio

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry@certum.fi

Käy tutustumassa Certumiin työnantajana täällä 

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä työnkuvaan liittyen, lisätietoja tehtävistä antaa Toni Lukander 28.12. klo 10–11 ja 4.1. klo 13–14 numerosta 040 777 5101. Kysymykset voi lähettää myös osoitteeseen rekry@certum.fi

Haku päättyy 12.1.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

JAA

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsittele soittopyyntöjä. (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?