Laskurahoitus

Laskurahoitus on tehokas ja joustava tapa parantaa yrityksen maksukykyä nopeasti. Tarjoamme  markkinoiden joustavimmat ratkaisut laskurahoitukseen perinteisenä laskurahoituksena, joustavana rahoituspalveluna tai kassajoustona. Olemme jo monta vuotta olleet markkinoiden joustavin toimija rahoituspalveluiden tuottamisessa

Markkinoiden joustavin, nopea ja helppo

Laskurahoituksemme edut

  • Valitse itse rahoitettavat laskut
  • Rahoita tarpeeseen – älä turhaan
  • Joustava ja nopea
  • Ei piilokuluja
  • Helppo rahoitus – myös Certum Mobiilissa

Meidän asiakkaanamme saat käyttöösi helppokäyttöiset ja kustannustehokkaat palvelut. Kanssamme voi joustavasti sopia rahoitustarpeesta. Emme vaadi oletuksena koko liikevaihtoasi rahoitettavaksi. Rahoituspalveluamme voisi kutsua fiksuksi rahaksi, koska tunnemme asiakkaidemme kokonaistilanteen paljon perinteisiä lainapalveluja paremmin.

Joustava ja tehokas laskurahoitus osana maksuvalvontaa ja neuvontapalveluitamme tekee päivittäisestä liiketoiminnasta huomattavasti kevyempää. Laskurahoituksella kassaennusteen suunnittelu helpottuu ja samalla vahvistat yrityksen kassavirtaa, sekä mahdollistaa käyttöpääoman parantamisen.

Me autamme, emme vain siirrä ongelmaa.

Oli valitsemasi ratkaisusi sitten laskurahoitus perinteisenä laskurahoituksena, joustavana rahoituspalveluna tai kassajoustona, laskurahoituspalvelumme on tuotettu 100% Certumin omilla teknologioilla. Kaikki valitsemasi lisäpalvelut tulevat myös saman katon alta. Ratkaisumme eivät aiheuta piilokuluja taloushallintoon, eikä ylimääräistä tarpeetonta työtä laskutuksen kanssa toimiville henkilöille.

Rahoita silloin kun tarvitset, ilman piilokuluja

Certumilla voit rahoittaa jo lähetetyn laskun. Et joudu koskaan rahoittamaan varmuuden vuoksi vaan aina tarpeeseen. Asiakkaiden maksuviiveet ja pidentyvät maksuehdot voivat nopeasti aiheuttaa merkittäviä muutoksia yrityksesi maksukykyyn. Certumin laskurahoitus on joustava ja tehokas tapa parantaa yrityksen maksukykyä. Voit aina itse päättää kuinka paljon haluat rahoittaa. Laskurahoitus toimii myös apuna yrityksen tehdessä investointeja omassa toiminnassaan.

Soita heti!

Kiinnostuitko lasku­rahoituksesta?
Ota yhteyttä niin jutellaan!

Jätä tarjouspyyntö!

Asiantuntijamme odottavat yhteydenottoasi ja tekevät työtä, jotta sinun yrityksesi voisi tulevaisuudessa paremmin. Olemme täällä yrittäjiä varten ja valmiina auttamaan sinua kaikissa laskutukseen liittyvissä asioissa.

Tyytyväisyystakuu:

Älä mieti enää! Ota palvelu käyttöön ja koe arjen helppous – palvelun voi päättää milloin tahansa jos et ole tyytyväinen.

Mistä palveluista olet kiinnostunut?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kokemuksia laskujen elinkaaripalvelusta

Sähköasennus
Riihikosken Sähkö Oy tekee sähköasennuksia Varsinais-Suomessa. Noin viisi asentajaa työllistävä yritys työskentelee pääasiassa teollisuuden sähkötöiden parissa. Yritys hyödyntää Certumin laskutuspalvelua, jonka ansiosta yrityksen kassan kierto nopeutuu hieman.   Riihikosken Sähkö on ohjelmistopalveluyritys Evelian asiakas ja ostanut Certumin laskutuspalvelun Evelian kautta. Certum hoitaa Riihikosken Sähkön laskutuksen...

Lue lisää aiheesta

Ajankohtaista
Certum tekee laskuttamisesta helppoa. Yhdistämme rahoitus- ja maksuvalvontapalvelut saumattomaksi osaksi yrityksesi päivittäistä arkea. Etsitkö kumppania laskujen ja rahoituksen pariin? Jatka lukemista. Me Certumilla tarjoamme laskutukseen täyden palvelun, jolloin et tarvitse muita kumppaneita. Yritysmuodollasi ei ole merkitystä, olemme kaikkia yrittäjiä varten.  Sujuvan palvelun salaisuus on uusin...