JAA

Wasasafe: ”Laskutuspalvelu oli luvattuakin parempi” – ammattimainen laskutus pitää kassan kunnossa

Palo- ja työturvallisuusratkaisuja tarjoava Wasasafe käyttää Certumin laskutuspalvelua ja tarvittaessa myös laskurahoitusta. Vuonna 1992 perustettu yritys työllistää seitsemän henkilöä. Ammattimaisesti hoidettu laskutus pitää rahan kierrossa ja Wasasafen kassan kunnossa.

 

Wasasafe on käyttänyt Certumin palveluita puolitoista vuotta. Certumin laskutuspalvelu on liitetty osaksi Wasasafen omaa laskutusjärjestelmää. Laskujen automaattisen seurannan lisäksi Certum huolehtii myös maksuvalvonnasta, eli maksumuistutuksista ja tarvittaessa myös perinnästä. Laskutuspalvelun käyttöönoton jälkeen Wasasafen erääntyvät saatavat ovat tippuneet viidennekseen aiemmasta – mikä jo yksinään tuo säästöä ja pitää kassan kunnossa. Lisäksi Wasasafe käyttää tarvittaessa myös Certumin laskurahoituspalvelua. Tämä tarkoittaa sitä, että Certum rahoittaa yrityksen valitsemat laskut, ja se saa tarvitsemansa rahat heti tililleen.

 

”Monella isolla asiakkaallamme on pitkät maksuajat. Laskurahoituksen ansiosta minun ei tarvitse stressata palkanmaksupäivänä, ovatko asiakkaani maksaneet. Tieto siitä, että voin tarvittaessa rahoittaa laskuja, poistaa ison osan yrittäjän stressistä. Certum hoitaa myös maksuvalvontaa systemaattisesti, ja tuntuu helpommalta, kun maksumuistutukset eivät lähde meidän piikkiimme. Olen yllättynyt siitä, miten hyvin asiakkaamme ovat maksaneet laskunsa Certumin palvelun käyttöönoton jälkeen”,

Wasasafen toimistusjohtaja Ari Rintamäki kertoo vertailleensa useita eri toimijoita ennen Certumin palvelun käyttöönottoa.

 

Certumin laskurahoituspalvelussa voin itse valita, mitkä laskut haluan rahoittaa. Laskurahoituksen hakeminen sujuu helposti – se on helpompaa kuin nettipankissa käynti, ja tällainen taskulaskinsukupolven edustajakin osaa sen tehdä.”

 

Rahat eivät makaa asiakkaan tilillä

Rintamäen mielestä Certumin palvelun suurin hyöty on se, ettei yrityksen raha ole ulkona liian kauaa. Myös kassa on parantunut huomattavasti – ja mahdollisuus laskurahoitukseen auttaa tarvittaessa.

 

Rintamäki kertoo suositelleensa Certumin palvelua useille yrittäjätuttavilleen.

 

”Suosittelen Certumia jo pelkästään laskutuspalvelun takia, vaikka ei joutuisi rahoitusta käyttämäänkään. Yrittäjä säästyy paljolta stressiltä, kun ei tarvitse seurata, maksavatko asiakkaat laskunsa ajoissa. Negatiivista sanottavaa en tahdo tästä löytää – palvelu on jopa luvattuakin parempi.

JAA

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsittele soittopyyntöjä. (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?