JAA

Vakuutusyhtiö­laskutus yrittäjillä haasteena

Vaasan pelti- ja automaalaamo Oy on harjoittanut automaalaamotoimintaa jo kolmen vuosikymmenen ajan. Maalaamo työllistää kahden yrittäjän lisäksi kuusi alan ammattilaista ja on yksi Pohjanmaan suurimpia yksityisiä automaalaamoja. Toimintaan kuuluu myös muut autojen korjaukset sekä maalien myynti muille alan toimijoille.

Certumin laskutus- ja rahoitusasiakkaaksi Vaasan pelti- ja automaalaamo tuli loppuvuodesta 2013 ja yrityksen toinen omistaja Hannu Kivimäki antaa kiitosta muutoksesta, joka on tapahtunut yrityksen jokapäiväisen arjen pyörittämisessä.

”Alalla yleinen haaste on vakuutusyhtiölaskutus sekä huono tiedonkulku vakuutusyhtiöiden ja maalaamojen välillä. Yleinen maksuehto on 30 päivää, mutta monessa tapauksessa rahoja saa odottaa kolmekin kuukautta, eikä kukaan tiedä miksi maksu viivästyy. Vakuutusyhtiöstä ei ilmoiteta, jos heidän mielestään laskussa on virheitä.”

Kivimäki kertoo, että vakuutusyhtiölaskujen rahoittaminen Certumin kanssa on yksinkertaista: rahat saa tilille silloin, kun sitä tarvitsee ja kassa on sitä myöden vahvempi. Maksut eivät enää makaa vakuutusyhtiöiden kirjavissa prosesseissa.

Arvokas aika ja energia säästyy olennaiseen, kun laskutus on tehostunut eikä maksusuorituksia tarvitse enää kytätä. Kaikki tarvittavat laskut syntyvät helposti ja rahoituksen haku onnistuu yhdellä klikkauksella. Kaikkien laskujen suorituksia valvotaan ja muistutukset lähtevät tarvittaessa automaattisesti.

”En meinaa vieläkään uskoa, kuinka paljon yrityksen pyörittäminen on helpottunut Certumin palveluiden ansiosta. Aiemmin rahaa oli jatkuvasti ulkona noin 100.000€, mutta tehokkaan maksunvalvonnan ja rahoituspalvelun käytön ansiosta summa on pienentynyt 60.000 euroon. Kassassa on 40.000€ enemmän rahaa kuukaudessa!”

– Hannu Kivimäki

JAA

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsittele soittopyyntöjä. (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?