JAA

Asiakasystävällinen perintä

Certumin tuoteperheen yksi palvelupalanen on perintä. Hoidamme niin vapaaehtoiset kuin oikeudellisetkin perintätoimet. Certum Perintä toimii täysin kotimaisin voimin ja toimintamme nojaa asiakasystävällisyyteen ja laatuun.

Tavoitteena on kuitenkin aina pyrkiä kotiuttamaan toimeksiantajan saatava vapaaehtoisen perinnän aikana.

Laskujen maksun kanssa ei aina kaikki mene yhtä onnellisesti kuin loppukohtaukset elokuvissa. Tavoitteena on kuitenkin aina pyrkiä kotiuttamaan toimeksiantajan saatava vapaaehtoisen perinnän aikana. Certum Perinnän asiantuntijoiden asiakasystävällisellä otteella kuunnellaan asiakasta, pyritään huomioimaan asiakkaan tilanne sekä löytämään paras mahdollinen ratkaisu, ottaen kaikki osapuolet huomioon.

Perintä puhelimitse on tärkeä osa asiakasystävällistä perintää. Puhelimitse saadaan asiakkaaseen henkilökohtaisempi kontakti ja kokonaistilannetta kartoitettua tarkemmin. Asiakasta voidaan myös puhelussa informoida mahdollisista jatkotoimista, jotka mahdollisesti voivat olla edessä saatavan hoitamattomuuden seurauksena.

Tunnetusti parhaisiin tuloksiin päästään, kun saatavista käydään asiakkaan kanssa neuvotteluja avoimesti.

Certum Perinnän asiantuntijat pyrkivätkin mahdollisuuksien mukaan tavoittamaan asiakkaat kirjeiden lisäksi myös puhelimitse sopiakseen maksuaikatauluista. Puhelinperinnän on havaittu olevan positiivinen lisä vapaaehtoisessa perinnässä avoimen saatavan kotiuttamisessa. Tunnetusti parhaisiin tuloksiin päästään, kun saatavista käydään asiakkaan kanssa neuvotteluja avoimesti.

Ota yhteyttä jos haluat kuulla lisää – kerromme mielellämme lisää!

 

– Certum perintätiimi

JAA

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsittele soittopyyntöjä. (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?