JAA

Certum goes Wonderland

Certum on avannut toimistotilan Helsinkiin. Tarkempi sijainti on Vallilassa, Konepajan alueella sijaitsevalla Wonderland- coworking tilassa. Samasta rakennuksesta löytyy muun muassa Amer Sports pääkonttori, Pöllölaakso sekä Allianz & Euler Hermeksen toimisto. Jatkossa Certum on myös osana Wonderlandia.

Nykyinen hybridityöskentelymalli on tullut jäädäkseen, mutta yrityksen kasvaessa koemme tärkeäksi tarjota työntekijöillemme Etelä-Suomessa mahdollisuuden myös toimistotyöskentelyyn sekä kasvotusten tapahtuviin asiakastapaamisiin. Certumilla on oma studio sekä muut laajat coworking tilat ja neuvotteluhuoneet palveluineen.

Helsingin keskusta ei sijaitse enää Esplanadien ympärillä vaan se on vuosien saatossa siirtynyt kohti Pasilaa ja Vallilaa. Tästä hyvänä esimerkkinä tien toisella puolella olevat Osuuspankin & Nordean pääkonttorit.

Wonderland on lisäksi loistavien kulkuyhteyksien päässä. Paikalle pääsee  saapumaan todella helposti autolla, junalla, metrolla tai muilla julkisilla. Wonderland toimii Certumilla ikään kuin ”tukikohtana”.  Se mahdollistaa sosiaalisen aspektin eli kollegoiden kanssa pääsee lounas- ja kahvitauolle myös livenä Teamsin sijaan.

Toimistotila on pääkaupunkiseudulla erittäin tarpeellinen kaupungistumisen yleistyessä. Myös suurin osa Certumin nykyisistä asiakkaista sekä tulevista sellaisista löytyvät pääkaupunkiseudun alueelta.

 

Lisätietoa täältä – tavataan Wonderlandissa!

JAA

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsittele soittopyyntöjä. (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?