JAA

Mielenrauhaa sopimus- ja lakiasioihin

Ennakointi on viisasta ja erityisen tärkeää se on yrittäjälle. Innostunut yrittäjä unohtaa usein huolellisesti laadittujen sopimusten merkityksen. Liian usein lakiasioita ja sopimuksia aletaan miettiä vasta, kun jokin yllättävä asia on jo tapahtunut. Sopimusten tekeminen ja päivittäminen on yrittäjälle yhtä tärkeää kuin vakuutusten ottaminen.

Yrittäjän tärkeät sopimukset ja asiakirjat voidaan jakaa seuraaviin kategorioihin: Lakisääteiset asiakirjat, yrityksen omat sopimukset, yrityksen ja yhteistyökumppanin sopimukset, sekä yrittäjän henkilökohtaisiin asiakirjoihin. 

Yrityksiltä vaadittavat lakisääteiset asiakirjat ja velvoitteet ovat Suomessa moninaiset. Osakeyhtiölaki velvoittaa pitämään osakasluetteloa, työlainsäädäntö esimerkiksi työaikakirjanpitoa, työvuoroluetteloa, työsuojelun toimintaohjelmaa, perehdyttämis- ja tasa-arvosuunnitelmaa. 

Lähes kaikki yritykset käsittelevät henkilötietoja. GDPR:n mukainen tietosuojaseloste täytyy olla laadittuna ja jokaisen saatavilla kaikissa henkilötietoja käsittelevissä yrityksissä. 

Kuulostaako hankalalta? 

Certum Lakipalvelut on tehnyt yrityksille helpoksi kaikkien lakiasioiden hoitamisen.  Yrityksen sopimukset ja lakisääteiset asiakirjat, sekä muut lakiasiat hoituvat kuntoon helpommin kuin aavistatkaan Certumin asiantuntevien lakimiesten avulla. 

Nyt meneillään oleva kesäkampanja on hieno tilaisuus tarkistaa lakiasiat kuntoon täältä!

Ole meihin yhteydessä, olemme sinua varten!

JAA

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsittele soittopyyntöjä. (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?