Sopimukset ja asiakirjat

Certumin lakimiehet hoitavat yrityksesi kaikki sopimukset ja asiakirjat kuntoon.  Ennakointi, laadukkaat sopimukset sekä oikea-aikainen talousneuvonta  pienentää mahdollisuutta ajautua oikeusriitoihin. 

Yhtiöoikeus ja yritysjärjestelyt

Certumin asiantuntijoilla on paitsi juridiikan, myös liiketalouden asiantuntemusta. Asioiden ennakointi pienentää mahdollisia oikeusriitoja.

Yrityksen velkajärjestely

Yritystoiminta voi ajautua täysin yrittäjästä riippumatta taloudellisiin vaikeuksiin, jolloin yrityssaneeraus voi pelastaa yrityksen. Yrityssaneerauksesta olisi jokaisen yrittäjän on hyvä tietää ainakin perusasiat, kysy lakimiehiltämme lisää.

Lakipakki on sopimus yrityksen lakiasioiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta

Lakipakki

LakipakkiTM LakipakkiTM on Certum Law:n kehittämä palvelu yrityksen lakitarpeisiin. Lakipakki on sopimus yrityksen lakiasioiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Yritys saa edullista kuukausimaksua vastaan “oman” lakimiehen, jonka puoleen yritys voi kääntyä kaikissa lakiasioissa. Kokeneet lakimiehemme osaavat auttaa yrityksesi erilaisissa ongelmissa ja verkostomme kautta löydämme aina oikean alan osaajaan huolehtimaan ongelmistasi. Lakipakki pähkinänkuoressa:


Ennakointi ja varautuminen

Olemassa olevien sopimusten tarkastus ja sopimusten päivittäminen. Yrityksen oman toimialan lainsäädännön uudistusten jatkuva seuranta ja raportointi.


Toiminta

Oma lakimies, joka tuntee yrityksen asiat. Lakimiehen konsultointia sovittu määrä kuukaudessa. Lakipakki asiakkaan työpyynnöt tehdään viivytyksettä. Maksuton sähköpostineuvonta.


Kaikki yrityksen tarvitsemat malliasiakirjat maksutta

Lakimiehen laatimat asiakirjapohjat käytössä ajasta ja paikasta riippumatta. Saatavilla on myös asiakirjan laadinta verkossa ajasta ja paikasta riippumatta sekä asiakirjojen tallennus pilvipalveluun.

Certum Law:n lakimiehet hoitavat myös kaikkia työoikeudellisia asioita. Olipa kyse lomautus- tai irtisanomistilanteesta, sopimuksesta tai työsuhderiidasta, meiltä saat tiukan lakimiehen yrityksesi turvaksi. Meillä on kattava kokemus erilaisten työsuhderiitojen hoitamisesta.

Joskus asiat menevät solmuun, vaikka kuinka hyvin olisi varautunut ennakkoon. Käänny silloin ajoissa Certum Law:n lakimiesten puoleen. Avustamme yritysasiakkaitamme niin sovintoneuvotteluissa kuin mahdollisissa oikeudenkäynneissä.

Onko yrityksesi lakipalveluiden tarpeessa?

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Sivuston suunnittelu ja toteutus: Bermuda