yhtiöoikeus ja yritysjärjestelyt

Certumin asiantuntijoiden kokonaisvaltainen osaaminen tarkoittaa juridiikan eri osa-alueiden sekä liiketalouden huippuosaamista.  Ennakointi, laadukkaat sopimukset sekä oikea-aikainen talousneuvonta  pienentää mahdollisuutta ajautua oikeusriitoihin. 

yhtiösaneeraus ja velkajärjestelyt

Yritystoiminta voi joutua monesta eri syystä taloudellisiin vaikeuksiin. Erityisesti silloin on tärkeää, että on mahdollisuus toteuttaa järjestely, jossa konkurssi voidaan välttää.

sopimukset ja niiden laadinta

Certumilla voit hoitaa kaikki yrityksesi lakiasiat kerralla kuntoon edullisesti ja helposti. Laadimme sopimukset tarpeen tullessa yksittäin tai yrityksille räätälöityinä edullisina paketteina.

Lakipakki on sopimus yrityksen lakiasioiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta

Lakipakki

LakipakkiTM LakipakkiTM on Certum Law:n kehittämä palvelu yrityksen lakitarpeisiin. Lakipakki on sopimus yrityksen lakiasioiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Yritys saa edullista kuukausimaksua vastaan “oman” lakimiehen, jonka puoleen yritys voi kääntyä kaikissa lakiasioissa. Kokeneet lakimiehemme osaavat auttaa yrityksesi erilaisissa ongelmissa ja verkostomme kautta löydämme aina oikean alan osaajaan huolehtimaan ongelmistasi. Lakipakki pähkinänkuoressa:


Ennakointi ja varautuminen

Olemassa olevien sopimusten tarkastus ja sopimusten päivittäminen. Yrityksen oman toimialan lainsäädännön uudistusten jatkuva seuranta ja raportointi.


Toiminta

Oma lakimies, joka tuntee yrityksen asiat. Lakimiehen konsultointia sovittu määrä kuukaudessa. Lakipakki asiakkaan työpyynnöt tehdään viivytyksettä. Maksuton sähköpostineuvonta.


Kaikki yrityksen tarvitsemat malliasiakirjat maksutta

Lakimiehen laatimat asiakirjapohjat käytössä ajasta ja paikasta riippumatta. Saatavilla on myös asiakirjan laadinta verkossa ajasta ja paikasta riippumatta sekä asiakirjojen tallennus pilvipalveluun.

Certum Law:n lakimiehet hoitavat myös kaikkia työoikeudellisia asioita. Olipa kyse lomautus- tai irtisanomistilanteesta, sopimuksesta tai työsuhderiidasta, meiltä saat tiukan lakimiehen yrityksesi turvaksi. Meillä on kattava kokemus erilaisten työsuhderiitojen hoitamisesta.

Joskus asiat menevät solmuun, vaikka kuinka hyvin olisi varautunut ennakkoon. Käänny silloin ajoissa Certum Law:n lakimiesten puoleen. Avustamme yritysasiakkaitamme niin sovintoneuvotteluissa kuin mahdollisissa oikeudenkäynneissä.

Onko yrityksesi lakipalveluiden tarpeessa?

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Sivuston suunnittelu ja toteutus: Bermuda