JAA

REKRY: Harjoittelupaikka (markkinointi)

Certum on voimakkaassa kasvussa oleva 30 henkeä työllistävä moderni rahoitus- ja taloushallinnon palveluja tarjoava yritys. Tarjoamme opintojensa loppuvaiheessa olevalle kauppatieteiden tai viestinnän opiskelijalle harjoittelupaikkaa.

Tehtäviisi kuuluu videoiden tekeminen, presenssin vahvistaminen sosiaalisessa mediassa, markkinointi- ja myyntitapojen sekä asiakaskokemuksen kehittäminen läheisessä yhteistyössä myyntitiimin kanssa. Työkavereiksesi saat mukavan ja motivoituneen ammattilaistiimin, joka auttaa sinua kehittymään markkinoinnin ja myynnin huippuammattilaiseksi. Toivomme, että harjoittelija työllistyy meille pysyvästi harjoittelujakson jälkeen.

Voit itse vaikuttaa siihen, millaiseksi toimenkuvasi muodostuu omien vahvuuksiesi ja mielenkiinnonkohteidesi mukaisesti. Certumilla saa vastuuta, ja omia ajatuksiaan pääsee viemään käytäntöön. Meillä vallitsee moderni ja kokeilunhaluinen kulttuuri, jossa tuore ajattelu ja ideat ovat arvokkaita.

Sinulta toivomme markkinoinnin ja myynnin kehittämiseen soveltuvaa opintotaustaa, mielenkiintoa kaupantekoa kohtaan, modernien digitaalisten työkalujen ja sosiaalisen median kanavien hallintaa sekä tärkeimpänä rohkeaa työskentelytapaa ja asennetta.

Mitä ikinä haluatkaan kysyä harjoittelupaikkaan liittyen, ota rohkeasti yhteys:
Mia Storm, puh: 040 134 6337/ mia.storm@certum.fi

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV osoitteeseen rekry@certum.fi 16.09.2022 mennessä.

JAA

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsittele soittopyyntöjä. (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?