JAA

REKRY: Laskurahoituksen myyntipäällikkö ja varainhankkija Espanjan toimipisteelle

Kasvatamme varainhankinnan ja laskurahoituksen sekä lakipalvelujemme myynnin unelmatiimiämme Fuengirolan toimistollamme Espanjassa. Etsimme nyt sinua, joka innostut myynnistä, rahoituksesta ja uusista mahdollisuuksista. Voit edetä urallasi esimerkiksi esihenkilötehtäviin tai vaikka asiantuntijamyyjäksi lakitoimistoon.

Myyntipäällikön työnkuva:
Pääset hyödyntämään ja samalla kehittämään myynti- ja asiakashankintataitojasi. Tehtävässä myyt markkinoiden joustavinta, Certumin laskurahoituspalvelua yrittäjille ja yrityksille. Kartoitat yrittäjien rahoitustilanteen ja neuvot heitä kassanhallinnassa palveluihimme nojaten.

Varainhankkijan työnkuva:
Etsit potentiaalisia rahoittajia Certumin laskurahoituksen mahdollistajiksi. Yhdessä muun tiimin kanssa pidät huolen rahoitusliiketoiminnan kasvattamisesta, toimivuudesta ja omalta osaltasi uusien kumppanuuksien luomisesta. Kohderyhmänäsi ovat pääasiassa suomalaiset yritykset ja yritysten omistajat.

Työtä tehdään puhelimitse, mutta varsinainen myyntityö tehdään Teams-palavereissa. Kyseessä ei siis ole mikään luukutusmyynti, vaan jokainen asiakas kohdataan yksilönä.

Toivomme sinulta:
Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, positiivinen asenne ja sinulta löytyy näyttöä tuloksellisesta myynnistä. Olet motivoitunut oppimaan talomme toimintamallin myynnillisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja omaat yrittäjähenkisyyttä. Tärkeintä on, että olet valmis oppimaan uutta ja kehittymään parempien tuloksien saavuttamiseksi. Positiivinen asenteesi näkyy asiakkaillemme ja tiimillesi.

Hakijan eduksi ja työn sisäistämisen kannalta on hyvä, jos sinulta löytyisi jo hieman kokemusta esimerkiksi finanssialalta, yrittäjänä tai jossain muussa vastaavassa yrittäjyyteen olennaisesti liittyvässä työssä.

Toivomme, että asut valmiiksi Fuengirolassa tai lähialueella. Työskentelemme Fuengirolan keskustan toimistolla arkisin klo 8-16, 40 h/ vko

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan ja alustan, jossa on mahdollisuus verkostoitua rahoituksen ja yrittäjyyden parissa toimivien tahojen kanssa. Meillä töitä tehdään hyvällä porukalla tosissaan, mutta ei ryppyotsaisesti! Esimiehemme ovat alamme huippuosaajia, joten saat vahvat eväät onnistumiseen.

Meillä on mahdollisuus työskennellä joko palkkasuhteessa tai oman autonomon kautta. Palkkausmallissa on pohjapalkkio ja sen päälle reilut provisiot myynneistä. Tähän työhön soveltuu sellainen, joka haluaa tienata kunnolla. Meillä ei ole palkkiokattoa!

Jätä hakemuksesi osoitteeseen rekry@certum.fi  / lisätietoja tehtävästä info@ventaflow.com
Haku sulkeutuu 16.6.2024, mutta täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ alkaa 12.8.2024

JAA

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsittele soittopyyntöjä. (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?