JAA

REKRY: Laskutus- ja reskontranhoitaja/controller

Certum on voimakkaassa kasvussa oleva rahoitus-, laki- ja taloushallintoalan yritys, jonka päätuote on yritysrahoitus. Olemme toimialamme ketterin, suomalainen ja itsenäinen palveluntarjoaja. Certum on rahoittanut tähän mennessä yrityksiä jo yli 150M:lla eurolla. Työkavereiksi saat 50 alan ammattilaista.

Mitä toivomme ja odotamme sinulta?
Etsimme nyt työkaveria hoitamaan yrityksen sisäistä maksuliikennettä ja avuksi muihin päivittäisiin back office töihin. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta laskutuksen hoitamisesta. Henkilönä olet reipas, asiakaspalveluhenkinen ja positiivisen asenteen omaava. Työotteiltasi olet oma-aloitteinen, joustava, toimeen tarttuva sekä halukas oppimaan ja kehittymään työssäsi. Tehtävä edellyttää myös tarkkuutta ja huolellista työotetta.
Toivomme että hakija asuu Fuengirolassa tai lähialueella.

Edut
Certumilla työskennellessä olet osana dynaamista ja kehittyvää organisaatiota. Tarjoamme sinun omien mielenkiintosi mukaan mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja edetä organisaatiossa. Työntekijämme mainitsevat yrityksen parhaina puolina matalan hierarkian, monipuoliset työtehtävät ja tietysti parhaimmat työkaverit.

Jätä hakemus
Kerro miksi juuri sinä sopisit Certumille? Jätä hakemuskirjeesi ja CV pikimmiten osoitteeseen rekry@certum.fi
Ilahdumme jos liität hakemuksesi mukaan lyhyen videotervehdyksen.
Pyrimme tekemään hakuvalinnat pikimmiten, joten haku päättyy heti kun osaajat ovat löytyneet kuitenkin viimeistään 31.1.2024

JAA

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsittele soittopyyntöjä. (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?