JAA

Säästä aikaa ja helpota arkeasi sujuvalla laskurahoituksella

Certum tekee laskuttamisesta helppoa. Yhdistämme rahoitus- ja maksuvalvontapalvelut saumattomaksi osaksi yrityksesi päivittäistä arkea.

Etsitkö kumppania laskujen ja rahoituksen pariin? Jatka lukemista. Me Certumilla tarjoamme laskutukseen täyden palvelun, jolloin et tarvitse muita kumppaneita. Yritysmuodollasi ei ole merkitystä, olemme kaikkia yrittäjiä varten.  Sujuvan palvelun salaisuus on uusin teknologia ja laaja asiantuntijuutemme. Asiakkaamme saavat pitkälle automatisoidun palvelun, johon sisältyy koko laskun elinkaari – laskujen välityksestä aina laskurahoitukseen asti.

Päätarkoitus laskurahoituksen käyttöönotolle on useimmiten lyhytaikainen tai pitempään jatkuva rahan tarve. Puhutaan usein kassasta eli yrityksen käteisvaroista. Liiketoiminnassa pitää usein käyttää rahaa, että saa rahaa. Erilaiset kulut, ostot tai hankinnat tulevat pääsääntöisesti etukäteen maksettavaksi, esimerkiksi ennen kuin työn tilaaja maksaa ne yrityksellesi. Laskurahoituksen avulla voit nopeuttaa kassan kiertoa tehokkaasti ja helposti.

Yritysmuodollasi ei ole merkitystä, olemme kaikkia yrittäjiä varten

Lähtökohdat rahoittamiselle voivat myös vaihdella. Tilanne voi olla myös se, että on pakko. Rahat eivät tilapäisesti riitä kassassa, jos jotain ei tehdä. Silloinkin on väliä, kenen kanssa toimit. Vaatiiko rahoittaja sinua käyttämään rahoituspalvelua aina vai saatko valita ne laskut, jotka haluat rahoittaa? Mitä niille laskuille tapahtuu, mitkä eivät ole rahoitettuna. Entä jos arvioit tarpeen väärin ja joku lasku olisi pitänytkin rahoittaa? Onko mielekästä ja tarpeen koko ajan rahoittaa kaikki? Hoidetaanko rahoittamattomien laskujen maksuvalvonta vai pitääkö se hoitaa itse? Onko pakko käyttää perintää aina?

Kaikki ylimääräinen työ ja ajankäyttö on myös aina pois muusta tekemisestä. Kokonaisuus on siis ratkaiseva tekijä

Oli syy rahoittamiselle pakko tai lyhytaikainen kassan vahvistaminen, on tärkeää löytää sellainen kumppani, joka joustaa, kulkee mukana matkalla ja joka on saatavilla aina tarvittaessa. Kaikki ylimääräinen työ ja ajankäyttö on myös aina pois muusta tekemisestä. Kokonaisuus on siis kaikessa se ratkaiseva tekijä.

Oikeanlaisen kumppanin valinta, jonka toimintamalli sopii omaan toimintatapaasi tai käytössä oleviin taloushallintojärjestelmiin, vaikuttaa arjen sujumisen kannalta yllättävän paljon. Laskurahoitukseen on myös liitettävissä sitä tukevia lisäpalveluita, kuten maksuvalvonta, joista saatu hyöty voi olla yhtä suuri tai isompikin kuin pelkkä laskujen nopeampi rahaksi muuttaminen.

Me Certumilla haluamme minimoida asiakkaidemme manuaaliset työvaiheet ja tehdä laskuttamisesta ja niiden rahoittamisesta sujuvaa. Haluamme säästää yrittäjän kallisarvoista aikaa ja tarjota palvelua, jossa on monipuolisen laskutusohjelman lisäksi saatavilla ammattitaitoinen asiantuntijatiimimme.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin niin jutellaan! Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää.

JAA

Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?