JAA

Saatavienhallinta – laita kaikki valmiiksi lomaa varten

Joululoma ja muut pyhäpäivät lähestyvät ja nyt on hyvä aika ottaa tarkasteluun missä tilassa saatavienhallinta on. Toimiiko yrityksesi saatavienhallinta sujuvasti jo automaatiossa? Voitko varmistua siitä, että saatavat kotiutuvat myös poissa ollessa ja pyhinä? Jos et ole varma tai asiaa ei ole vielä hoidettu, tämä on hyvä muistutus laittaa saatavienhallinta kuntoon pikimmiten. Kassanhallinnan takia on tärkeää huolehtia omista saatavista, samalla kuin ottaa omat maksuvelvoitteet huomioon.

Jos tuntuu, että saatavienhallinnan prosessissa olisi vielä kehitettävää niin ota meihin yhteyttä! Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään ratkaisuja ja voit viettää tulevat lomasi rennommin, ilman stressiä saatavien kotiutumisesta.

Kun saatavienhallintaprosessi on tehokas, siihen lisättynä laskurahoitus tuo helpotusta esimerkiksi pitkien maksuaikojen asettamiin haasteisiin ja erilaisiin investointeihin.

Ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä yrityksesi saatavienhallinta kuntoon!

JAA

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsittele soittopyyntöjä. (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?