Kirjanpito, myynti-, ja ostolaskut sekä kuitit

Certum Ohjelmistot

Enemmän kuin odotat

Keskity oleelliseen ja helpota yrityksesi arkea järkevillä ohjelmistoilla - Se on helppoa ja tehokasta!

Yrittäjän käyttöön kaikki arjessa tarvittava

Hoidat helposti laskutuksen rutiinit ja tehtävät kuten laskutus ja suoritusten valvonta, sekä ostolaskujen maksamisen ja kuittien käsittelyn. Kirjanpidossa voit laatia itsepalveluna kirjanpidon kokonaan tai osittain yhteistyössä kirjanpitäjäsi kanssa. Yhteiskäyttö mahdollistaa ajansäätön ja vähentää ylimääräistä työtä.

Nainen istuu

Minkälaisen palvelun tarvitset?

Halutessasi voit valita pelkät ohjelmistot tai kattavan kokonaisratkaisun. Voit valita itsellesi sopivat ohjelmistot ja palvelun laajuuden. Vaihtoehtoinasi on suppeampi palvelu, ohjelmistot esim. osto- ja myyntilaskuohjelma. Laajempi valinta on kokonaisratkaisu, jossa saat kaiken tarvittavan talouden sähköistämisestä aina kirjanpitoon asti.

Ohjelmistot, jotka ovat yhdistettynä Certumin teknologiaan:

Omat ohjelmistomme & integraatiot

Sähköinen kirjanpito

Yhteistyössä tilivelhon kanssa kehitetty ainutlaatuinen kirjausavustin, jolla voit tehdä kaikki tai ison osan kirjauksista itse. Kirjanpito syntyy samalla kuin tarkistat tiliotteelta, mistä sinulle on tullut rahaa ja minne sitä on mennyt.

Voit aina halutessasi antaa kirjanpitäjän tehdä kaikki hankalat kirjaukset tai pyytää tukea – olemme apuna ja neuvomme tarvittaessa.

Suosittelemme, että tilinpäätös teetetään aina ammattilaisten tekemänä.

Jotain spesifiä mielessä? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Asiantuntijamme odottavat yhteydenottoasi ja tekevät työtä, jotta sinun yrityksesi voisi tulevaisuudessa paremmin. Olemme täällä yrittäjiä varten ja valmiina auttamaan sinua kaikissa ohjelmistoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
Tyytyväisyystakuu!

Tyytyväisyystakuu!

Älä mieti enää! Ota palvelu käyttöön ja koe arjen helppous - palvelun voi päättää milloin tahansa jos et ole tyytyväinen.

Varaa ilmainen konsultointi

Kokemuksia taloushallinnasta

Työmiehet keskustelevat
Perheyritys Wickholm Talotekniikka on erikoistunut talotekniikkaurakoihin ja LVIS-huoltotöihin Etelä-Suomen alueella. Kun yli 60-vuotias Wickholm Talotekniikka tammikuussa 2020 otti yhteyttä Certumiin, kasvuyritys oli tuplannut liikevaihtonsa viimeisen viiden vuoden aikana, mutta kamppaili rahoitushuolien kanssa. Certumin avulla Wickholm Talotekniikka sai käyttöönsä lisää käyttöpääomaa, joka mahdollistaa yrityksen kasvun myös...

Lue lisää aiheesta

Laskurahoitus on nopeasti yleistyvä käyttöpääomarahoituksen muoto, ja siitä käytetään useita nimityksiä. Jos olet törmännyt esimerkiksi käsitteisiin laskujen myyminen, laskujen ostaminen, laskujen rahoittaminen tai factoring – on kyse ollut nimenomaan laskurahoituksesta. Rahoitusmuotoa voidaan toteuttaa monella tavalla. Silti perusajatus säilyy aina samana. Rahoittajalta otetaan lyhytaikaista lainaa omia...