Kirjanpito, myynti-, ja ostolaskut sekä kuitit

Laskutusohjelma

Enemmän kuin odotat

Keskity oleelliseen ja helpota yrityksesi arkea Certumin järkevillä ohjelmilla - Helppoa ja tehokasta!

Yrittäjän käyttöön kaikki arjessa tarvittava

Hoidat helposti laskutuksen rutiinit ja tehtävät kuten laskutus ja suoritusten valvonta, sekä ostolaskujen maksamisen ja kuittien käsittelyn. Kirjanpidossa voit laatia itsepalveluna kirjanpidon kokonaan tai osittain yhteistyössä kirjanpitäjäsi kanssa. Yhteiskäyttö mahdollistaa ajansäätön ja vähentää ylimääräistä työtä.

Nainen istuu

Minkälaisen palvelun tarvitset?

Halutessasi voit valita pelkät ohjelmistot tai kattavan kokonaisratkaisun. Voit valita itsellesi sopivat ohjelmistot ja palvelun laajuuden. Vaihtoehtoinasi on suppeampi palvelu, ohjelmistot esim. osto- ja myyntilaskuohjelma. Laajempi valinta on kokonaisratkaisu, jossa saat kaiken tarvittavan talouden sähköistämisestä aina kirjanpitoon asti.

Ohjelmistot, jotka ovat yhdistettynä Certumin teknologiaan:

Omat ohjelmistomme & integraatiot

Sähköinen kirjanpito

Yhteistyössä tilivelhon kanssa kehitetty ainutlaatuinen kirjausavustin, jolla voit tehdä kaikki tai ison osan kirjauksista itse. Kirjanpito syntyy samalla kuin tarkistat tiliotteelta, mistä sinulle on tullut rahaa ja minne sitä on mennyt.

Voit aina halutessasi antaa kirjanpitäjän tehdä kaikki hankalat kirjaukset tai pyytää tukea – olemme apuna ja neuvomme tarvittaessa.

Suosittelemme, että tilinpäätös teetetään aina ammattilaisten tekemänä.

Jotain spesifiä mielessä? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Author picture

Asiantuntijamme odottavat yhteydenottoasi ja tekevät työtä, jotta sinun yrityksesi voisi tulevaisuudessa paremmin. Olemme täällä yrittäjiä varten ja valmiina auttamaan sinua kaikissa ohjelmistoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
Picture of Tyytyväisyystakuu!

Tyytyväisyystakuu!

Älä mieti enää! Ota palvelu käyttöön ja koe arjen helppous - palvelun voi päättää milloin tahansa jos et ole tyytyväinen.

Varaa ilmainen konsultointi

Kokemuksia taloushallinnasta

Olen ollut Certum Oy:n asiakas kohta kahden vuoden ajan. Certumin ohjelmistossa onnistuvat kätevästi sekä kirjanpito, laskutus että laskujen rahoitus. Toimimme yrityksien apuna markkinoinnissa ja viestinnässä, ja toimimme ketterästi verkostona pienempien yrittäjien voimin. Certumin tarjoama laskurahoitus auttaa meitä pitämään kassavirran toimivampana, kun laskuviiveet isojen organisaatioiden kanssa...

Lue lisää aiheesta

Kun harkitset auton ostamista liiketoimintaasi varten, yksi keskeinen kysymys on, tuleeko auto rekisteröidä omiin vai yrityksen nimiin. Päätöksen tekeminen voi vaikuttaa sekä henkilökohtaiseen talouteesi että yrityksesi verotukseen, joten on tärkeää ymmärtää eri vaihtoehdot ennen päätöksen tekemistä. Auto omiin nimiin? Jos päätät hankkia auton omiin nimiisi,...

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsittele soittopyyntöjä. (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?