JAA

Yrittäjän kesäloma – uhka vai mahdollisuus?

Kesäkuu on pian täällä ja odotetut lomat voivat vihdoin alkaa. Koronan ja muuttuvan maailmantilanteen vuoksi, monet yrittäjät ovat joutuneet tekemään vieläkin isommin töitä, kuin koskaan aiemmin. Kesäloma olisi siis enemmän kuin tervetullut – yrittäjä on kuitenkin aina yrittäjä, onko loman pitäminen mahdollista?

Vastaus on kyllä. Yrittäjä tarvitsee yhtä lailla lomalla palautumista kuin tavallinen palkkatyöläinenkin. Loman alkaessa ihminen kokee mielialansa kohenevan, stressin vähenevän ja terveytensä paranevan. Lomailu myös ylläpitää työmotivaatiota ja jaksamista. Innovatiivisuus ja luova ajattelukin kukkivat, kun aivot saavat välillä lepoa. (lähde: ttt) Loman jälkeen usein saadaankin ne parhaimmat liiketoimintaideat ja asiat nähdään uudessa valossa.

Kuinka pitkä loman sitten pitäisi olla, että tulisi tarpeeksi palautumista  ja ajatukset olisivat kirkkaana lomalta paluun jälkeen? Onko kaksi viikkoa ulkomailla hyvä loma vai kolme viikkoa kotona baden badenissa löhöten? Oikeaa tai väärää vastausta tähän ei ole, jokainen ihminen palautuu työstä hieman erilaisin tavoin ja lomapituuksin. Ei ole siis väliä, missä lomansa pitää tai kuinka pitkän loman yrittäjä itselleen järjestää – tärkeintä on se, että kesälomaa pidetään ja lomalla yrittäjä voi oikeasti olla lomalla.

Kesäloma ja muut lomakaudet voivat osoittautua yrittäjälle kuitenkin stressaavaksi ajaksi. Kuka valvoo ja hoitaa päivittäisen työn, jos olen itse vapaalla? Työn organisointi yrityksessä usein hoituu, mutta yrittäjälle tutut taloushallinnon päivittäiset työt, kuten laskutus ja maksuvalvonta voivat aiheuttaa päänvaivaa. Me Certumilla olemme muiden yrittäjien avuksi automatisoineet päivittäisestä työstä kaiken sen, joka on mahdollista automatisoida. Yrittäjän pyynnöstä hoidamme muitakin taloushallinnon asioita puolestasi, jotta sinä voit olla huolettomasti lomalla.

Katsottaisiinko yhdessä yrityksen laskutus- ja rahoitusasiat kuntoon?
Varaa ilmainen palaveri kanssamme tästä

JAA

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsittele soittopyyntöjä. (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?