Certum on mahdollistaja

Mahdollistamme liiketoimintasi kasvun ja toiminnan jatkumisen tilapäisessä kassavajeessa. Mahdollistamme paremman hyödyn IT-järjestelmistäsi. Mahdollistamme ajan ja rahan säästämisen.

Certum on haastaja

Haastamme vanhat mallit ja toistuvat kaavat. Haastamme päätöksesi, jos kylmä talousdata puhuu sen puolesta. Haastamme itsemme ja alan muut toimijat yrittämään enemmän.

Certum on kanssasi

Kanssamme voit olla varma, että yrityksesi talous on luotettavissa käsissä. Kanssamme saat suoraa puhetta mutta myös horjumatonta tukea. Kanssamme asiat edistyvät ja suunnitelmat toteutuvat.

Taloushallinnon muutos ei tapahdu tekemättä

Taloushallinnon muutoksen tekijät

Kun kirjanpidon rutiinit jäävät enemmän ja enemmän automaation harteille, on aika unohtaa jämähtäneet roolijaot. Siksi mikään talouteen liittyvä ei ole Certumille vierasta, oli kyse sitten taloushallinnon peruspalveluista, rahoituksesta, konsultoinnista, ohjelmistoista tai maksuvalvonnasta. Ja mitä laajemmin palvelemme, sitä laajemmin ymmärrämme.

Miten Certum voi auttaa sinua?

tutustu palveluihin

Meidän tapamme toimia


Tiimiltä saat enemmän

Aina ja ikuisesti samana pysyvä yhteyshenkilö voi kuulostaa mukavalta, mutta hyvin organisoidun tiimityön ansiosta asiakkaamme eivät hirttäydy yhteen osaajaan. Lisäksi vaikkapa asiakassuhteen alussa tai hankalina aikoina saatat tarvita monessa liemessä keitettyä remontoijaa, kun taas arjen rutiinien pyörittämiseen on oma asiantuntijansa.


Rahan tasapaino

Certum ei tarjoa varsinaisia sijoitustuotteita, mutta kauttamme voit saada rahasi töihin korkoa vastaan. Autamme tilapäisestä kassavajeesta tai muista rahoitustarpeista kärsiviä asiakkaitamme tuottoisan liiketoiminnan polulle – jos itse etsit sijoituskohdetta, voivat kysyntä ja tarjonta kohdata kauttamme suomalaiselta yritykseltä toiselle.


Vastuullista palvelua

Kaikkien toimiemme taustalla on aito halu auttaa tavallisia mikro- ja pk-yrityksiä toimimaan tehokkaammin ja kilpailukykyisemmin. Asiakkaidemme menestys on meidänkin menestystämme – siksi pysymme puolellasi talouden melskeissä.

Certum uskoo aitoon yhteistyöhön

Certum kumppanina

Me Certumilla uskomme verkostoitumiseen sekä yhteistyön voimaan. Tarkastelemme asiakkaidemme liiketoimintaa aina kokonaisuutena kapeiden siilojen sijaan. Puhummekin Certumin ekosysteemistä, jonka puitteissa monenlainen yhteistyö ja kumppanuus on helpompi toteuttaa myös järjestelmien osalta.

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita erilaisista kumppanuuksista ja yhteistyömalleista niin rahoituksen kuin muidenkin talouden mahdollistajien osalta. Ota ennakkoluulottomasti yhteyttä – Certumilla ei olla jäykkiä kamreereja vaan ajatellaan yrittäjähenkisesti.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää taloushallinnon palveluistamme

Kiinnostuitko?
Ota meihin yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

yhteystietoihin

Tarvitsetko talousapua?

pyydä tarjous

Sivuston suunnittelu ja toteutus: Bermuda