JAA

Vertailupalvelu Sortter ja laskurahoittaja Certum yhteistyöhön

Rahoitustuotteiden vertailupalvelu Sortter sekä yritysrahoituspalvelu Certum ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Certum on mukana Sortterin laskurahoitusvertailussa. Jatkossa yritysasiakkaat voivat kilpailuttaa Sortterin palvelussa yrityslainojen lisäksi myös myyntisaatavien rahoittamista tarjoavat rahoitusyhtiöt. Yhteistyön myötä yritykset voivat nyt saada Certumin laskurahoitustarjouksen osana Sortterin laskurahoitusvertailua.

Laskurahoituspalvelut kilpailuttaessaan yritys voi arvioida palveluiden ominaisuuksia, eroavaisuuksia ja hinnoittelua yhden rahoitushakemuksen kautta. Näin laskurahoituksen ja factoringin kilpailutuksesta tulee entistä läpinäkyvämpää.

Laskurahoitus on yrityksille suunnattu rahoitusmuoto, jossa yritys saa rahoitusta myyntisaatavia – eli erääntymättömiä myyntilaskuja vastaan. Perinteiseen yrityslainaan verrattuna laskurahoitus on paitsi nopea, myös kustannustehokas tapa rahoittaa yrityksen toimintaa, kertoo Certumin myyntijohtaja Mia Storm.

Sortterin laskurahoitusvertailu on ensimmäinen laskurahoitusvertailupalvelu Suomessa. Laskurahoitusvertailussa on mukana jo viisi Sortterin rahoituskumppania, joista Certumin palveluvalikoima pitää sisällään myös perintäpalvelut, kertoo Sortterin liiketoiminnan kehityksestä vastaava Reetta Sinelampi.

Sortter lyhyesti:
Sortter on suomalainen vuonna 2018 perustettu lainojen vertailupalvelu, joka toimii osoitteessa www.sortter.fi. Sortter vertaa pankkien ja rahoituslaitosten tuotteet ja tarjoukset – aivan kuten hotellien vertailusivut vertaavat hotellit. Sortter palvelee sekä yritys-, että kuluttaja-asiakkaita ja kilpailuttaa kuukausittain yli 150 miljoonan euron edestä luottohakemuksia.

JAA

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsittele soittopyyntöjä. (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?