JAA

Riihikosken Sähkö Oy: Laskutuspalvelu nopeuttaa kassan kiertoa

Riihikosken Sähkö Oy tekee sähköasennuksia Varsinais-Suomessa. Noin viisi asentajaa työllistävä yritys työskentelee pääasiassa teollisuuden sähkötöiden parissa. Yritys hyödyntää Certumin laskutuspalvelua, jonka ansiosta yrityksen kassan kierto nopeutuu hieman.

 

Riihikosken Sähkö on ohjelmistopalveluyritys Evelian asiakas ja ostanut Certumin laskutuspalvelun Evelian kautta. Certum hoitaa Riihikosken Sähkön laskutuksen ja tarvittaessa myös maksuvalvonnan ja laskujen rahoituksen. Ammattimaisesti hoidettu laskutus pitää rahat kierrossa ja vähentää luottotappioiden riskiä.

 

”Laskujen kierto on parempi, kun ulkopuolinen yhteistyökumppani huolehtii siitä. Jos maksut ovat myöhässä, maksumuistutukset lähtevät automaattisesti, eikä siitä tarvitse itse murehtia”, Riihikosken Sähkön toimitusjohtaja Pekka Koho kertoo syitä Certumin palvelun käyttöönotolle.

Laskutuspalvelu ennaltaehkäisee ongelmia

Tarvittava yhteydenpito Certumin kanssa on hoitunut Kohon mukaan sujuvasti, ja yhteyshenkilöt on ollut helppo saada kiinni.

 

Asiat ovat tulleet selvitetyiksi, Koho tiivistää.

Jos maksuajat ovat pitkiä ja kassan kierto hidasta, hoituu myös laskujen rahoittaminen tarvittaessa Certumin kautta. Rahoituksen käyttö on ihan yhtä helppoa kuin tavallisen laskun lähettäminen. Riihikosken Sähkölle Certumin laskutuspalvelun suurin hyöty on ongelmien ennaltaehkäisy. Laskujen automaattinen seuranta, maksuvalvonta ja muistutuspalvelu toimivat sujuvasti samassa järjestelmässä.

 

Otin palvelun käyttöön ennaltaehkäisevässä mielessä, jotta yrityksen kassan kierto olisi parempi, eikä sen suhteen tulisi ongelmia, Koho sanoo.

JAA

Yhteydenottopyyntö

Saitko meiltä laskun? Tarkistathan laskusi tiedot ja ole yhteydessä suoraan laskuttajaan. Muissa tapauksissa jätä meille tietosi niin olemme yhteydessä sinuun.

"*" näyttää pakolliset kentät

Huomioittehan, että emme käsittele soittopyyntöjä. (*) merkityt kohdat ovat pakollisia
Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?