Certum yrityslaina

Tilitoimistona tunnemme taloustilanteesi ja maksukykysi muita paremmin.

Certum laskurahoitus

Joustavaa myyntilaskujen rahoitusta suoraan omasta tai Certumin laskutusohjelmasta

Certum Limiitti

Uudella älykkäällä rahoitusratkaisulla rahoitusta juuri silloin kun sitä tarvitset.

Olemme nopea ja joustava

Tilitoimistona voimme hyödyntää tarkat tiedot yrityksesi taloudellisesta tilanteesta. Tämä mahdollistaa nopeat ja joustavat menetelmät sekä liukuvat luottopäätökset. Siksi vakuuksien ja maksukyvyn ollessa kunnossa voimme rahoittaa, vaikka yrityksesi rating ei olisi A tai parempi. Kanssamme voi ymmärrettävästi ja joustavasti sopia rahoitustarpeesta. Emme vaadi oletuksena koko liikevaihtoasi rahoitettavaksi. Hoidamme rahoitettujen laskujen maksuvalvonnan ja mahdollisen perinnän ilman erillistä maksua.


Fiksua rahaa...

Rahoituspalveluamme voisi kutsua fiksuksi rahaksi, koska tunnemme asiakkaidemme kokonaistilanteen paljon perinteisiä lainapalveluja paremmin. Meillä on mahdollisuudet yhdistellä erilaisia vakuuksia ja rahoitustuotteita paljon perinteistä toimijaa ketterämmin. Pystymme yhdistämään rahoituspalveluun talousohjauksen, ja koko laskujen elinkaaren hoitamisen. Autamme, emme vain siirrä ongelmaa.


...silloin, kun tarvitset

Asiakkaiden maksuviiveet ja pidentyvät maksuehdot voivat nopeasti aiheuttaa merkittäviä muutoksia yrityksesi maksukykyyn. Laskurahoitus ja Certum Limiitti ovat nopea ja tehokas tapa parantaa yrityksen maksukykyä. Molemmat ratkaisut ovat hyvin joustavia ja voit aina itse päättää kuinka paljon haluat rahoittaa. Useimmiten saat rahat tilillesi käytettäväksi samana päivänä kun luot laskun tai tarvitse rahaa. Pidempiaikaiseen rahoitustarpeeseen voimme tarjota apua myös hybridirahoituksella, yrityslainan ja limiitin yhdistelmällä.

Voit pyytää rahoitusta haluamistasi laskuista suoraan Certumin laskutusohjelmasta tai toimittaa rahoitettavat laskut Certumin laskutuspalveluun. Mitään manuaalista työvaihetta ei tarvita. Vaihtoehtoisesti laskut voidaan tuoda aineistona toisesta järjestelmästä. Rahoitamme aina koko laskun loppusumman, eli tiedät aina tarkkaan mitä olet saamassa. Vastaavasti taloushallinnossa; erityisesti reskontran hoidossa ja juoksevassa kirjanpidossa säästetään kalliita tunteja. Kaikki on sujuvaa, helppoa ja samalla syntyy säästöä verrattuna perinteiseen toimintatapaan.
Palvelun hinta muodostuu vain siitä, kuinka paljon rahoitusta käytät. Voit aina tehdä laskukohtaisesti rahoituspäätökset. Voimme rahoittaa useimmista kilpailijoista poiketen hyvinkin joustavasti erilaisia laskuja, kuten kuluttajalaskuja.
Certumin laskurahoituspalvelun saa nopeasti ja helposti käyttöön. Ja se sopii myös pienemmillekin yrityksille!

Uusi älykäs tapa käyttää laskurahoitusta. Kun tarvitset joustavampaa rahoitusratkaisua kuin perinteinen laskurahoitus. Certum Limiitti on joustava rahoituspalvelu kaikenkokoisten yritysten tilapäisiin tai jatkuvaan rahoitustarpeeseen. Käytössä olevan limiitin suuruuteen vaikuttaa se kuinka paljon sinulla on myyntiä ja laskutusta. Limiitillä optimoit rahoituksen käytön ja säästät rahaa. Palveluun yhdistetään aina Certumin tehokas maksuvalvontapalvelu.

Oli yrityksesi kuinka pieni tahansa, voit hakea meiltä yrityslainaa. Yhdistämme tilitoimisto-osaamisen ja rahoitustietämyksemme käyttöösi. Edellytämme lainalle soveltuvaa vakuutta sekä riittävää maksukykyä. Certumin asiakkaana voit hyödyntää myös myyntisaataviasi lainan vakuutena. Luottopäätöksen saat meiltä aina nopeasti. Sovimme aina asiakaskohtaisesti lainan ehdoista ja luottopäätökseen vaikuttaa aina hakijan rating, vakuudet, maksukäyttäytyminen, lainantarve, laina-aika ja lainan käyttötarkoitus.

Joustavaa rahoitusta muuttuviin tarpeisiin

Onko yrityksesi tehokkaan ja fiksun rahoituksen tarpeessa?

ota yhteyttä

Sivuston suunnittelu ja toteutus: Bermuda