pankkia nopeampi ja joustavampi

Kirjanpitäjänäsi tunnemme tilanteesi ja maksukykysi muita paremmin.

Certum laskurahoitus

Joustavaa myyntilaskujen rahoitusta suoraan Certumin laskutusohjelmasta.

Certum Limiitti

Uudella älykkäällä rahoitusratkaisulla rahoitusta juuri silloin kun sitä tarvitset.

Pankkia nopeampi ja joustavampi

Kirjanpitäjänäsi meillä on jatkuvasti tarkat tiedot yrityksesi taloudellisesta tilanteesta. Tämä mahdollistaa nopeat ja joustavat menetelmät sekä liukuvat luottopäätökset. Siksi vakuuksien ja maksukyvyn ollessa kunnossa voimme rahoittaa, vaikka yrityksesi rating ei olisi A tai parempi. Kanssamme voi ymmärrettävästi ja joustavasti sopia rahoitustarpeesta. Emme vaadi oletuksena myöskään koko liikevaihtoasi rahoitettavaksi. Hoidamme rahoitettujen laskujen maksuvalvonnan ja mahdollisen perinnän ilman erillistä maksua.


Fiksua rahaa...

Rahoituspalveluamme voisi kutsua fiksuksi rahaksi, koska tunnemme asiakkaidemme kokonaistilanteen paljon perinteisiä lainapalveluja paremmin ja näemme, missä rahoituksesta on eniten hyötyä. Meillä on mahdollisuudet yhdistellä erilaisia vakuuksia ja rahoitustuotteita paljon perinteisiä pankkeja ketterämmin. Pystymme yhdistämään talousohjauksen menetelmät ja kokemuksemme rahoitukseen. Autamme, emme vain siirrä ongelmaa.


...silloin, kun tarvitset

Asiakkaiden maksuviiveet ja pidentyvät maksuehdot voivat nopeasti aiheuttaa merkittäviä muutoksia yrityksesi maksukykyyn. Laskurahoitus ja Certum Limiitti ovat nopea ja tehokas tapa parantaa yrityksen maksukykyä. Molemmat ratkaisut ovat hyvin joustavia ja voit aina itse päättää kuinka paljon laskuja haluat rahoittaa. Parhaimmillaan saat rahat tilillesi käytettäväksi samana päivänä. Mikäli rahoitustarpeesi on pidempiaikainen, voimme tarjota apua myös tällöin esimerkiksi yrityslainan avulla tai limiitin ja lainan yhdistelmällä.

Voit pyytää rahoitusta haluamistasi laskuista suoraan Certumin laskutusohjelmasta tai toimittaa rahoitettavat laskut Certumin laskutuspalveluun. Mitään manuaalista työvaihetta ei tarvita. Vaihtoehtoisesti laskut voidaan tuoda aineistona toisesta järjestelmästä. Rahoitamme aina koko laskun loppusumman, eli tiedät aina tarkkaan mitä olet saamassa. Vastaavasti taloushallinnossa; erityisesti reskontran hoidossa ja juoksevassa kirjanpidossa säästetään kalliita tunteja. Kaikki on sujuvaa, helppoa ja samalla syntyy säästöä verrattuna perinteiseen toimintatapaan. Palvelun hinta muodostuu vain siitä, kuinka paljon rahoitusta käytät.
Voit laskukohtaisesti päättää mitä ja millä ehdoilla haluat rahoittaa. Voimme rahoittaa useimmista kilpailijoista poiketen hyvinkin joustavasti erilaisia laskuja.
Certumin laskurahoituspalvelun saa nopeasti ja helposti käyttöön. Se sopii myös pienemmillekin yrityksille!

Uusi älykäs tapa käyttää laskurahoitusta. Osana maksuvalvontapalvelua voit Certumin laskutusohjelmassa ottaa käyttöön sovitun kokoisen Certum Limiitin. Limiitti on joustava rahoituspalvelu kaikenkokoisten yritysten tilapäiseen rahoitustarpeeseen. Käytössä olevaan limiittiin vaikuttaa kuinka paljon sinulla on myyntiä ja kuinka paljon käytät normaalia laskurahoitusta. Laskurahoituksen ja limiitin voi myös yhdistää. Limiitillä optimoit rahoituksen käytön ja säästät rahaa. Palvelu edellyttää Certumin maksuvalvontapalvelua.

Oli yrityksesi kuinka pieni tahansa, voit hakea meiltä yrityslainaa. Edellytämme lainalle soveltuvaa vakuutta sekä riittävää maksukykyä. Certumin asiakas voi hyödyntää myyntisaataviaan lainan vakuutena. Luottopäätöksen saat meiltä aina nopeasti. Yrityslainapalvelut ovat kaikkien Certumin asiakkaiden käytettävissä. Hakijan rating vaikuttaa lainan, myöntämiseen, ehtoihin, hintoihin sekä myönnettävään määrään.

Joustavaa rahoitusta muuttuviin tarpeisiin

Onko yrityksesi tehokkaan ja fiksun rahoituksen tarpeessa?

ota yhteyttä

Sivuston suunnittelu ja toteutus: Bermuda