JAA

Suomen Hoitajavälitys Oy: Sujuva ja käyttäjäystävällinen laskurahoitus tuo tasapainoa kassavirtaan

Suomen Hoitajavälitys Oy toimii valtakunnallisesti sosiaali- ja terveysalalla tuottaen palveluita hyvinvointialueille sekä yksityisille sektoreille. Certumin laskurahoitus on tuonut tasapainoa yrityksemme kassavirtaan.

 

Certum tuli vastaan, kun minulle soitettiin ja ehdotettiin rahoitusyhtiöiden kilpailuttamista. Meillä oli aiemmin jo sama palvelu toisen toimijan kautta, ja olimme heihinkin tyytyväisiä, mutta päädyimme vaihtamaan Certumiin edullisen hinnan sekä palvelun ketteryyden vuoksi.

 

Certum tarjoaa yrittäjälle todella käyttäjäystävällisen verkkopalvelun, jonka kautta näemme helposti kaikki laskut sekä kassatilanteen. Myös rahoituspyynnön tekeminen verkkopalvelussa on todella sujuvaa, ja Certum reagoi näihin aina vikkelästi. Lisäksi meidän ei tarvitse murehtia myöhässä olevien saataviemme perään, sillä Certum hoitaa puolestamme muistutukset sekä tarvittaessa myös perinnän.

 

Käytämme laskurahoitusta, koska alallamme tasaisen kassavirran saavuttaminen on toisinaan haasteellista. Suuret palkkakustannukset sekä yhteistyökumppaneidemme maksuaikataulut eivät useinkaan kohtaa. Tehty työ voidaan yleensä laskuttaa vasta kuukausi jälkikäteen, ja maksuaikaa laskuille tulee laittaa aina kolmekymmentä vuorokautta. Samaan aikaan palkkoja kuitenkin maksellaan parin viikon, joissain tapauksissa jopa viikonkin, välein.

 

Olen suositellut Certumin laskurahoitusta myös monille tutuillemme, sillä olen kokenut laskurahoituspalvelun todella toimivaksi. Se on tuonut meille selvää säästöä niin ajassa, vaivassa kuin kustannuksissakin.

 

Miia Ikonen
toimitusjohtaja
Suomen Hoitajavälitys Oy

JAA

Picture of Moikka 👋
Moikka 👋

Miten voimme olla avuksi?